torsdag 21. mai 2009

Dejlige Danmark i det fjerne!

Min kjære har drømt en hel, lang vinter om en ny sesong med campingliv. D.v.s., ikke som i tv-serien om campinglivet på Larkollen, men vårt campingliv! Jeg er ikke helt der ennå, men har tankene mine på et veldig snart og nært forestående bryllup. Men jeg er ikke så vanskelig å be!

Så nå har han brukt dagene til å gjøre klart "vogna". Pusset, vasket og ladet batteriet. Vi reiser så snart vi er kommet inn i juni måned, og ferden går rett sørover, til Dejlige Danmark!

Jeg gleder meg enormt til å se igjen alle bindingsverkhusene, med velduftende lavendel og vakre stokkroser i blomsterbedene, Skagens Museet (her et velkjent maleri av Anna Ancher), de små antikvitets-butikkene, "klittene", og det vakre lyset over Grønhøj Strand! I Hune på Nord-Jylland finner du en helt utrolig vakker hage - Anne Justs hage - hvor det også er interiørbutikk.
Og mens vi venter på avreisedagen, koser vi oss med tanken på ferie, opplevelser, og forhåpentligvis varmt, deilig sommervær!

2 kommentarer:

  1. Ja, Danmark er et deilig land!
    Koselige bilder!
    Ha ei super uke!
    Klem Gry : )

    SvarSlett
  2. Kan jo kun tilslutte mig, at Danmark er et dejligt land og ønske dig og dine en rigtig dejlig tur. ;o)
    Klem Birgitte

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!