onsdag 30. september 2009

Med tanke på våren!

Her hvor jeg bor våknet vi opp til -2 grader i dag, og jeg er sjeleglad for at Georgiene alt er tatt opp av jorden, og at vi har tatt inn urnene med Tuiaer i innkjørselen vår, de er nemlig ikke frostsikre!

I går satte jeg ned noen blomsterløk, Perleblomster, som jeg er så glad i, og da er det bare å glede seg til våren! Selv om den er litt langt frem i tid da, ja, jeg skal være med på det!

Men det er jo nå man må sette ned blomsterløkene, hvis ikke blir det for sent. Og i år prøver vi noe nytt, og som jeg har tenkt på lenge, nemlig å sette løker i kanten av singelen og steinene i innkjørselen vår! Min bedre halvdel var fremme med spettet sitt, og laget noen kraftige hull, og så fylte vi opp med litt jord, så det er vel håp i hengende snøre!
Og flere blomsterløker skal det bli - det kan det aldri bli for mye av, synes jeg! Og et lite tips er å ta vare på noen for å sette innendørs - når man føler for det - og ta våren litt på forskudd!


5 kommentarer:

 1. hei på du.
  ja vinter nærmer seg,jeg har tatt inn oliven treet.var på 0 her i da,men sola varmer heldigvis om dagen..
  perleblomster er så herlig,ja tid å få ting i jorda nå.er så kelig om våren da,ikke så mye jobb,men en får så mye igjen..må nok kjøpe løk i dag,
  tusen takk for hyggelig hilsen hos meg.
  ønsker deg og dine en flott dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Perleblomster er vakre. Har en del av dem i hagen her. Det har så vidt vært kuldegrader i to netter nå. Ute er det knallsol og flott høstvær.Ingen vei utenom vinter og kulde. Men da er det så mye innekos. Ha en flott dag. :)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilder av perleblomstene dine. Det var en veldig smart ide å plante langs singelen. Det vil kanskje holde grusen på plass. En god ide som jeg må prøve ut.
  Det bildet av katten i blomstene var vakkert.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 4. så fine perleblomstbilder :)
  Ja, her skal det også straks settes løker for vårpryd, planen er å få gjort slikt til helgen :) Fint å planlegge neste års sesong.

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder! Perleblomster er jo så vakre. Har heldigvis noen som kommer opp om våren hos meg.
  Klem Gry : )

  SvarSlett