søndag 25. oktober 2009

Skilt til begjær!

Så var endelig emaljeskiltene våre på plass! Vi er veldig fornøyde med dem , og kan trygt anbefale engelske Classic Enamel Signs, som var veldig rimelige, sammenliknet med skandinaviske leverandører. Og kvaliteten tror jeg ikke det er noe å si på. Leveringstiden var 4-8 uker, så tålmodigheten ble satt på prøve, for å si det sånn!

Vi valgte ovale skilt i str. 11 x 16 cm, og det fulgte med både varmforsinkede skruer, som ikke ruster, og plastikkpropper til hullene, slik at ikke skruene skal skade emaljen. Levetiden på emaljeskilt er 50 år, så da tror jeg vi har de ut vår levetid og vel så det!

Ved vår siste utflukt til Strömstad, fant jeg dette termometeret, som hadde sjarmerende tak og passende gulfarge!

Takk for kommentarer om skapet med blå gardiner i går! Ja, jeg er kjempefornøyd med det, og er glad hvis ideen kan gå videre til andre! Selv stjal jeg den i sin tid fra Emmeline! Gardiner kan jo bli fint som forheng foran enhver hylle, egentlig. Det blir litt mere ryddig med noe foran, hvis man da ikke heller vi vise frem det man har i skapet sitt!

Ellers så er min bedre halvdel blitt den stolte eier av et 1700-talls skrivebord på gårdsdagens loppis! Eller i hvertfall ett som er laget etter inspirasjon fra 1700-talls stilen! Og det vil bli kjempefint malt hvitt!

7 kommentarer:

 1. det var nen nydelige skilt.den som venter på noe godt......osv...
  kan godt vente på dem ja..fint termometer å,
  så moro på loppis da å kjøpe skrivebord,slutt på loppis her for denne sesong,så jeg må gå i bruktbutikker å se,moro det å..
  øsker deg og dine en fin søndag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. For et vakkert innlegg. Jeg titter å titter på bildene. Så herlig det var å komme inn på bloggen din i dag. Trengte akkurat den inspirasjonen:)

  SvarSlett
 3. Heilt einig - det der var skilt til begjær...!! Nydelege!
  Synes dei to bilda nederst var BILDER TIL BEGJÆR også... *sukk*
  Ha ein flott søndag vidare:0)

  SvarSlett
 4. Inspirert av ditt forrige innlegg om skilta, så klikket jeg meg inn på linken din, og bestilte selv. For en uke eller to siden så kom det;o))) Hadde glemt hvem som hadde linka, så det var godt du hadde et innlegg til;o))
  Tusen takk for linken, vi er kjempefornøyde;o))))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Det var lenge siden jeg har vært hos deg ser jeg, kjempefine skilt du har fått! Takk for tips med link.
  Nydelig med hvitt og blått også i de forrige innleggene, jeg liker det veldig godt, stilig med gardinene i kjøkkenskapet!

  Løperen av små heklede brikker var kjempefin! Fikk lyst å herme der, får se om jeg kommer så langt at jeg får gjort det...en gang....

  Ha en fin uke, klem fra Lenemora

  SvarSlett
 6. Rålekre skilt - de ser eksklusive ut.
  Spent på å se skrivebordet som skal males.....

  SvarSlett
 7. Hei

  Alltid hyggelig å titte innom deg. Du lager så mye fint, veldig kreativ;-))
  Ha en god dag...

  SvarSlett