søndag 1. november 2009

Ikke jul riktig ennå...

Jeg ser det er mange som skriver om juleforberedelser, og jeg er IKKE der riktig ennå! Jeg tror jeg trenger litt mer tid til å modnes, komme i jule-modus. Jeg er vel ikke helt alene om det?

Under et besøkt på Ikea forrige uke, gikk jeg hvileløst omkring, ville så gjerne begynne på litt juleinnkjøp, men det ble med en pakke servietter og et lys: "...for dette blir sikkert populært og kanskje utsolgt!" Jeg vet ikke helt om min bedre halvdel kjøpte den? Han tenkte sikkert: "Utsolgt på Ikea - det skjer ALDRI!" Og kanskje har han rett!

Nei, så jeg ser med vemod på siste rest av høst rundt oss, og at vi i dag har 1. november, og at jeg kanskje burde fått de siste løkene i jorda? Det er nok i siste liten allerede.

På Hendes Verden sin nettside, fant jeg oppskriften til dette fine, heklede trekantsjalet i vakre høstfarger! Det vil sikkert lune godt!

Ellers er det laber stemning i heimen, etter at vi begge tok svineinfluensa vaksine på fredag. Det påførte oss nok influensa light, men er vel en liten omkostning, sammenliknet med the real thing! Jeg håper riktig mange av dere får vaksinen i tide, og dermed unngår den fryktede influensaen!


9 kommentarer:

 1. Hei. Enig med deg i at det er litt tidlig med jul allerede nå. Var komt mye jul i en butikk her nå til helga, orka ikkje å gå inn.....ikkje enda ! Syns det er fint med litt høst, takk for at du nevnte det med løker i jorda.... det må eg også gjøre. Skal en lage ein god del til jul, så forstår eg jo at man må starte tidlig, sjøl holder eg på med strikkeprosjekter (gensere) og det tar jo litt tid. Ha ein fin søndag !

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ikke i julemodus, selv om jeg produserer for harde livet til julemarked. Jeg tror ikke det blir noe juleaktiviteter her hjemm før etter julemarkedet... hvis ikke den rette inspirasjon kommer i fullt monn da.

  SvarSlett
 3. Ja, den influensavaksinen har jeg også tatt, og det førte til en periode med frostrier og hodepine, men vi er nå heldige som har fått den.
  Om en råsur dag ikke frister til å grave i jorda ute, kan du jo putte løkene i en potte, sette den kjølig og mørkt og hente den fram til våren. Så kan du få vårstemning før løkplantene titter opp i hagen.
  Selv har jeg brukt noen timer i sofaen med boka "Hennie Interiør". Mye flott - kanskje litt i overkant flott......

  SvarSlett
 4. Hei.
  ikke helt i julegave modus jeg heller,men jul tenker jeg på å planlegger i hodet,kjekt å være tidlig ute.
  godt dere har fått vaksina,fikk den for 10 dager siden vi ,men ikke noe bivirkning her,bare vondt å hoven rundt stikkstedet.
  ønsker dere en god kveld.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Det er bra det er flere som ikke er kommet i julemodus enda. Jeg laget mitt første juleprodukt for tre-fire dager siden, men ser det er mange som har holdt på lenge. Sjalet du viser bilde av var kjempelekkert.

  SvarSlett
 6. det blir nok et lekkert teppe!! jeg for min del lar nålen ligge litt nå...:-)

  SvarSlett
 7. suggestive images

  Mary dall'Italia:)

  SvarSlett
 8. Jeg må innrømme at jeg har tenkt jul en god stund no.
  Men det er sikkert fordi jeg gleder meg, og ønsker å få unna presanger og bare kose meg frem til jul.
  Det har jeg aldri fått til før, så i år må jeg klare det.
  Løper alltid rundt og panikk handler rett før jul. Ikke mye kos det..

  Ha en fin dag.


  Hilsen Linda.

  SvarSlett
 9. Hei. For en fin blogg du har. Kosa meg masse her. Særlig med innlegget ditt om grønt. Like etter sist jul malte jeg "gamlestua" grønn. Den var trehvit før, mørk og trist etter en del års "gulna" treverk. Har ikke angret et sekund.
  Klem

  SvarSlett