mandag 9. november 2009

Nå kjennes det...

...litt ut som om det kan være snakk om begynnende jule-følelse her hos meg, med vekt på LITT! Jeg strever fremdeles med å gå inne i butikker der det BUGNER av julepynt, men jeg forsøker å se det fra den lyse siden; og at det unektelig går mot JUL!

Og det er vel ikke noe nytte fenomen, at jula kommer altfor TIDLIG! Man er liksom aldri helt forberedt på den, før den helt PLUTSELIG står på trappa, og ser RØD og veldig GLITRENE ut!
Det er da det gjelder å tenke at i år skal jula IKKE komme seilende på ei fjøl, men være der AKKURAT når det passer sånn! Det vil si: Når alle gavene er pent pakket inn, julekortene er skrevet og sendt ut i god tid, alle julekakene er på plass, huset skinner rent og julepyntet, og julematen står på bordet!
Er det flere med meg som synes at det ALDRI blir helt som man har tenkt seg det? Og at tiden aldri strekker til? Jeg har i hvert fall lært meg med årene at det viktigste er å KOSE seg med juleforberedelsene, og ikke la det bli et "must", men en streng prioritering av hva som er det VIKTIGSTE!
Og da får man heller velge noen snarveier, og ikke stille så strenge krav til seg selv. Kose seg mer, rett og slett!
Men det er lenge igjen til jul ennå da, selv om adventstiden begynner å nærme seg med stormskritt!
Hjertene over er fra Åhléns - de falt jeg pladask for!

8 kommentarer:

 1. flotte og inspirende bilder.hjertene fra åhlens likte jeg også.fin blogg du har.legger deg il blogg lista mi jeg.klem
  -britt irene-

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og kjempestemning.
  Ha en fin uke!
  Klem fra Hanna

  SvarSlett
 3. å jo da julefølelsen sniker seg innpå nå,koselig å se alt det fine i butikene om dagenmdet er jo nå utvalg er kjempe fint og herlig.
  nydelige bilder.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Hei.Jeg klør litt i fingrene etter å pynte til advent.Var en tur i byen i ettermiddag,men så bare litt jul hos Åhlens.

  SvarSlett
 5. ÅÅ masse fine bilde,bare å glede seg til jul nå:-)Flott blogg du har:-)

  SvarSlett
 6. Disse bilden var veldig insoirerende og flotte! Får lyst til å orden julehus med en gang!

  SvarSlett
 7. Hei på deg, så hyggelig at du vil følge bloggen min;)
  Jeg er slik at jeg setter opp juletre rundt første søndag i advent, for det stresser meg ned;) Da tenker kjeg som så, jeg rakk ikke å vaske alt i år heller, men skitt;) Så koser vi oss hele adventstiden;)
  Ha en flott dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 8. Hei Chatrine
  Så nydelige julebilder...takk for herlig inspirasjon.
  Ha en fin dag.
  Klem...Ellen

  SvarSlett