fredag 22. januar 2010

Mer blått!

Den BLÅ formen holder seg på et lavnivå, men det VARMER veldig godt med alle de hyggelige kommentarene deres, må jeg innrømme! Jeg var sterkt i tvil om jeg skulle utbasunere det, men jeg angrer IKKE! Så tusen takk for omtanken!

I dag venter oppklarende runder hos legen min, så da forventer jeg at problemet blir løst! I hvert fall er det lov til å håpe, selv om man må være TÅLMODIG i dagens helsevesen. Det går ikke så fort. Men samtidig får man tenke på de som har det verre: De som ikke har offentlig helsevesen (les: USA), og de som ikke har noen ting (les: Haiti).

Jeg la igjen en kommentar hos Emmeline i går, om bloggingens barndom, og selv etter snart 1 år, har jeg ikke helt klart å fine MIN form, synes jeg. Jeg strever bl.a. med hvor PRIVAT jeg skal være, og synes balansegangen er vanskelig.

Samtidig må man jo GI litt av seg selv for å FÅ noen tilbake, ikke sant. Og hvor "farlig" er det egentlig å skrive om litt mer private ting? Men det spørs hvor INTERESSERT andre er i hvor du har vondt, og hvor lenge du har hatt det!
Som en avledningsmanøver (nok om vondter!), gir jeg dere her en FRISTENDE oppskrift på små paier med vaniljekrem og bringebær, som kanskje kan bli et søtt følge til kaffen i dag! En god helg ønskes dere alle!

13 kommentarer:

 1. Hei Cathrine!

  Synes bloggen din er super sånn som den er. Her finner man litt av hvert, både interiør, håndarbeid og hverdagsliv, for ikke å snakke om den flotte kalenderen du hadde. Og så skriver du så godt. Koser meg masse her inne hos deg:-)

  Synes det er helt i orden med små drypp fra privatlivet, da føler man at man blir litt mer kjent med personen bak bloggen, og for meg er det med på å gjøre bloggen mer interessant. Men selvfølgelig - det er klart det fins en grense for hvor mye man skal utbasunere.

  Ønsker deg en riktig god bedring, og håper ting ordner seg raskt for deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Cathrine!
  Syntes du har en flott blogg med mye informasjon med fantastiske bilder i alle dine innlegg!
  Jeg skulle gjerne hatt mer overskudd til å gjøre mer mer ut av mine innlegg.
  Ja, hva skal man dele av det private, og sitt indre liv?
  Får se etter hvert hvordan formen vil bli!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Nyyydelig de blå tingene du viser...især den terrinen.me like.....
  ja hvor privat skal en være...dette er en balansegang synes jeg...som en må nesten føle på selv....
  ha en koselig helg
  klemkram

  SvarSlett
 4. Synes innleggene dine er flotte jeg, alltid interessant å titte innom deg..Jeg synes at det er lov å være litt privat og, de som ikke vil kan jo bare la vær å lese..Avogtil må man jo få ut ting, og hvorfor ikke her?? Så stå på...og fremdels god bedring. Og ha en god helg,klems...

  SvarSlett
 5. Det man sender ud, får man tilbage, sådan tror jeg det er i alle forhold i denne verden.

  Du har en fin blog med en god balance mellem privatliv og offentlighed. Jeg selv søger også denne balance på min blog.

  Håber på gode tidender for dig!

  Klem Helle

  SvarSlett
 6. Det eg har sett av denne bloggen er tipp topp.Du skriv så godt og set det så fint opp. Eg er ny og har masse å lære. I dag er bloggen nydeleg blå! Det kjøkenet er så innbjodande og fint.
  Hurra!

  SvarSlett
 7. Jeg signerer rett og slett Barbro.
  Liker bloggen din som den er :)
  Jeg lurer på om kjøkkenet du viser bilde av er ditt? Akkurat sånn ser mitt drømmekjøkken ut. :)
  Flott at du blir med på min giveaway:)

  SvarSlett
 8. hei Cathrine,
  ja nå har jeg lest ditt innlegg om Burleigh,elsker det.
  å jeg syntes bloggen din er fantastisk,at man av og til blir litt personlig syntes jeg er et positivt trekk,man bestemmer selv hvor grensa går,å kanskje en kan komme i kontakt med folk i samme situasjon,å få helse tips osv..
  håper du er bedre i dag..nå er det helg å jeg kan slappe av..
  nydelige bilder du viser i dag,skjønt servis det å da...
  ønsker deg en fin helg,å håper det gikk greit hos legen.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 9. Enig med deg, vanskelig å vite hvor personlig man skal være, men tror at hvis man skriver det man føler for, så virker bloggverdenen snill og mottagelig;)
  Av og til kan det bare være godt å fortelle om ting som plager en innimellom;)
  Synes du har en nydelig blogg og har ditt uttrykk som jeg liker.
  Riktig god bedring og god helg og klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 10. Hei.Nydelig ting i blått.Er så fint med blått.Ønsker deg en riktig fin helg.Bodil..

  SvarSlett
 11. Eg er heilt einig med Barbro her... bloggen din er super som den er! Eg finn masse av både informasjon og inspirasjon her hjå deg.
  det der med å finna ein balansegang ang.privatlivet her på bloggen synes eg også er vanskeleg... men det blir liksom ikkje heilt ærleg og rett om ein ikkje deler litt av det som er både trist og vondt heller. For me er vel egentleg "kvardagsbloggarar" og kvardagen byr på både godt og vondt gjennom året.Men LITT må ein få halda for seg sjølv utan å føla seg "falsk" synes eg...
  Ynskjer deg god bedring og ei riktig god helg:0)

  SvarSlett
 12. Heia Cathrine! Tusen takk for tips om oversetter. Kanskje jeg skulle prøve en slik istedet for å skrive innlegg på engelsk......

  Takk for at du vil være med på min giveaway. Synes forresten at du har funnet din stil i Blogglandia - blå, lys og fin, samt passe privat.

  SvarSlett
 13. Thanks so much for the information about the little blue angels. I printed them out so I can make some myself. I hope you're feeling better. Most people in America have health insurance through their employer, ours is free and very good. Many unemployed also get free health care through the government, although they don't report that in the news. I'm sure those in Haiti are suffering greatly though.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett