søndag 3. januar 2010

Nytt år, nye muligheter!

Det er sånn hvert eneste år, synes jeg, at julen går så altfor FORT! Juledagene bare raser forbi, uten stopp! Og i hele desember er man jo opptatt av kun én ting: Juleforberedelser i rødt, hvitt, gull og sølv! Lukten av julebakst og granbar sprer seg liflig rundt i huset, og man tar frem de aller kjæreste minnene og henger dem opp!

Og så er julen OVER før man får sukk for seg, og før man knapt nok har fått kjenne lukten av juletreet i nesen, spist nok julekaker, eller hørt nok julesanger! Og når min bedre halvdel da 1. nyttårsdag begynner å ymte frempå om at "Jula er vel over den nå?", så kjenner jeg at protesten vokser i meg, og jeg svarer: "Nei, jula varer helt til påske den, vennen min"!

Men jeg HAR begynt så smått å venne meg til at jula er på hell, og som dere vel har sett, så er bloggen min nå veldig back to basic. Julekalenderen og juleinnleggene er blotte minner, som du kan finne tilbake til ved å se i arkivet.

Nei, så jeg er vel der jeg også at det er greit med et nytt år, og at jula 2009 snart er kun et minne. Og for de søte små, håper jeg det er et godt barndomsminne, og at de vil huske akkurat denne jula med GLEDE!

Nyttårsforsetter ser jeg mange har, og der må jeg innrømme at jeg har lagt meg litt bakpå! Det har kanskje å gjøre med at da blir fallhøyden mindre?! Men jeg har noen tanker om det nye året, og hva jeg vil gjøre, hva jeg IKKE vil gjøre! Det siste er kanskje lettere å forholde seg til! Men, det viktigste blir vel min leveregel nr 1: Husk å leve mens du gjør det, husk å elske mens du tør det!

Det blir sikkert mange utfordringer, men også mange flotte øyeblikk i året som kommer. Og da vil jeg håpe at jeg tar utfordringene på strak arm, og tar godt vare på de fine øyeblikkene, som jeg vil være så heldig å få oppleve! For: Livet er ikke dagene som går, men dagene du husker!10 kommentarer:

 1. Så sant-så sant......
  Ha en fin søndag.
  Klem.

  SvarSlett
 2. sanne ord fra deg her! Vi får gjøre dette året til et flott år og minnes;)
  klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Liker Piet Hein sitatet ditt, en fin leveregel :)

  SvarSlett
 4. Ja...tiden raser ivei.....det er så sant at en må huske og leve mens en gjør det og elske mens en tørr det:)
  ha en fin søndag
  GoKlem fra meg

  SvarSlett
 5. Må innrømme at jeg ser fram til å ta bort julepynten jeg nå. Starter pyntingen i adventstiden, så nå har mye av dette vært fremme i en måned og vel så det. Så i morgen etter jobb, starter nok nedpakking av jula.

  Nå er det tid for blanke ark....

  Takk for tips om rosestoffet foresten!

  SvarSlett
 6. Så sant som det er sagt - en god leveregel:-)

  Julen gikk fort i år og, men samtidig er det litt godt å komme tilbake til hverdagen, ihvertfall til et normalt kosthold...

  Tusen takk for koselig hilsen fra deg - blir så glad for det!

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 7. Ja, no er hverdagen velkommen tilbake. Blir greit å finne rutinene og ikke minst normale måltider. :o)
  Linda

  SvarSlett
 8. Ja, nå er det tilbake til hverdagen igjen. Jula går alltid alt for fort, sånn er det hvert år. Riktignok står fortsatt juletreet her i stua, men snart forsvinner vel det også.

  SvarSlett
 9. hei Cathrine.
  ja dette er så sant så sant.
  tror nok det går pp for alle etter som man får noen år og erfaringer underveis.
  å det er de små ting som teller stort,
  natta klem fra sylvia

  SvarSlett