onsdag 13. januar 2010

Ord på veggen!

En god tanke skaper gjerne flere, og med sitater i grunnen LITT på hjernen, passet det jo VELDIG bra at Panduros nye vårkatalog dumpet ned i postekassen min i går! For der dukket det beleilig opp mange hyggelige ord og sitat til å ha på veggen - bl.a. disse i nostalgiske i rødt korssting! Sitater og velvalgte ord om hjem, kjærlighet og andre viktige ting, finnes i utrolig mange utgaver, og er hyggelig å omgi seg med! Jeg har en liten idé et eller annet sitat på peisen, men har ikke klart å bestemme meg for hvilket ennå. Denne er fra Boligfryd:
For barna finnes det også et utall av søte ord og ikke minst herlige figurer, og her er en liten sjarmør og vennen hans! Every puppy should have a boy, står det!

Men på min leting etter "ord på veggen" dukket det opp en mengde inspirerende sitat og ideer, så det blir rent vanskelig å bestemme seg! Her er en klassiker fra Happylines:
Denne er fra Sofies Villa, hvor de har mange flere!
Mens Alle you need is LOVE kommer fra dimaria i Danmark, hvor de akkurat nå har salg, og dessuten har mange morsomme og dekorative stickers for barnerommet - se her!
Og hvis man ønsker gjestene sine varmt velkommen, er jo dette en flott veggpynt:
Jeg tror jeg har fått litt å tenke på, men i første omgang tar jeg nok turen til nærmeste Panduro butikk! Og så har jeg fått i oppdrag å strikke en varm ullbukse til ett av barnebarna, så det blir vel en tur for å kjøpe garn også! Men aller først skal jeg pleie forkjølelsen som har kommet kastende over meg, og lage meg en STOR kopp te med honning!

13 kommentarer:

 1. Hei hei :)
  Så utrolig mange fine sitater da :) Mamma har noen hjemme, og det er jo så utrolig fint :)
  Likte veldig godt de til barna også :) Må kanskje tenke på om jeg også må ha en sitat på veggen ;)

  Kos deg masse med te og honning:)
  Klem Tina

  SvarSlett
 2. Mnage fine sitater her ja-syns også det er veldig dekorativt:-)
  Du får kose deg og pleie forkjølelsen inne M/strikketøyet:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 3. Her var det mange gode tips!
  eg har alltid vore glad i sitat og har mange rundt om i huset.. eg malar dei rett på veggen (eller dører)
  Ha ein fin kveld:0)

  SvarSlett
 4. Har jo fått litt dilla på sitater i det siste...
  Takk for flotte tips, har tidligere vært inne på Happylines, synes de har mye flott der.
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg for min del liker best norke sitater. Ikke fordi jeg ikke skjønner engelsk, men hos meg passer det best med norsk, synes jeg. Var forresten mange fine her, som godt går an å skrive på norsk. Bare å bruke dataen det, og overføre med "blåpapir".
  Ha en fin kveld. Klem :O)

  SvarSlett
 6. Satt og bladde i Pandurokatalogen mens jeg spiste frokost i morges, og leste da sitatene i rødt som du viser her. De var nydelige.

  SvarSlett
 7. For en flott blogg du har! Her kan man jammen få "ladet batteriene".
  God bedring! Ta godt vare på deg selv! :)
  Ha en koselig dag!

  SvarSlett
 8. Så mange koselige ord og sitater!! Sannelig har mange sagt mye vettig;)
  ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Hyggelig at du vil være med på jubileumstrekningen min. Du har en veldig fin og inspirerende blogg. Jeg er veldig glad i slike interiører og ideer, men ikke så flink til å sette dem ut i livet selv. Da er det jo flott å kunne drømme seg bort litt!

  SvarSlett
 10. Mange smukke ord man kan filosofere over også! Sålænge vi slipper for "Carpe Diem", den holder jeg ikke ud mere. Gør du?

  Klem Helle:))

  SvarSlett
 11. Hei!
  Det ligger noe til deg på bloggen min.
  Klem

  SvarSlett
 12. Javist er det lekkert! Skulle gjerne hatt noen slike selv på veggen...

  SvarSlett
 13. Happylines.no er jo et helt rått nettsted. Tusen takk for tipset! Likte aller best HAPPYART og HAPPYKIDZ kategoriene. NÅ skal jeg handle big time :).

  SvarSlett