onsdag 6. januar 2010

Vakre masker!

I venten på våren, er det mye fristende på strikke- og heklefronten! Lyse, lette sommerlige plagg, som vil være vakker mot solbrun hud. Ja, det er jo lov til å drømme, selv om jeg personlig tenker på noe varmt ULL akkurat nå! I går heklet jeg ferdig en ullue i flerfarget garn til en 13-åring, og håper den vil falle i smak, og VARME godt!

For de av dere som ikke er klar over det, finnes det en veldig flott, norsk nettressurs, der de vakreste strikke- og heklemønstere kan hentes opp helt GRATIS! Kilden heter Garnstudio - DROPS Design, og finnes nå på 11 språk!

Oppskriftene kan lastes ned og skrives ut, og hos forhandlere over hele landet får man kjøpt DROPS eget garn. Garn kan også kjøpes i nettbutikk, og fra hele verden! I øyeblikket har de rabatt på garn, så LØP OG KJØP!

Min gode venninne, Åshild, fant denne vakre tunikaen hos DROPS, og resultatet ble helt NYDELIG! Den er strikket på tykke pinner i DROPS lin og bomull, og det heklede frontstykket og kanter er i DROPS cotton viscose.

Mitt bidrag var heklearbeidene, samt montering, og her ser dere en fornøyd frue! Tunika har DROPS nr. 100 og oppskrift nr. 1!

DROPS har flott veiledning til både nybegynnere, de litt rustne, og de litt mer erfarne, så ALLE kan lære seg kunsten, hvis de vil! Se under HELPDESK i headingen.

10 kommentarer:

 1. Vakker var den ;)må på jobb..ha en fin dag i kulda !

  SvarSlett
 2. Så pen! Jeg falt veldig for den kjolen også, skulle bare ønske jeg var litt flinkere til å strikke. Tak for tipset om gratis oppskrifter, det skal jeg jammen se litt nærmere på.

  SvarSlett
 3. Nydelig topp! Jeg lærte meg å hekle gjennom Drops sin hekleskole. Har ikke forsøkt de mest avanserte oppskriftene enda, men jeg klarer i hvert fall å hekle litt.

  SvarSlett
 4. Det var ein nydelig topp ha ein fin Onsdag!

  SvarSlett
 5. Drops har utrolig mange flotte oppskrifter - har brukt sidene deres mye. Personlig er jeg veldig svak for kombinasjonen strikk/hekling, så jeg synes tunikaen var virkelig lekker!

  Tusen takk for hyggelig hilsen - setter stor pris på det!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 6. hei Cathrine.
  den var alldeles nydelig,
  så deilig å kunne holde på med sånne ting.
  liker så godt den fargen,tenk til sommeren ja..
  ønsker deg en herlig dag vidre å tusen takk for tips ang drops.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. Nydelig tunika med flotte hekledetaljer.

  SvarSlett
 8. Utrolig flott. Jeg bruker tunika nesten hver dag - skulle gjerne hatt en slik også.

  SvarSlett
 9. Den kjolen på bildet var jo bare nydelig, sånn ønsker jeg meg :D
  Kunne ønske jeg kunne strikke å hekle.. Kanskje på tide å lære det nå :)

  Ha en fin kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett