mandag 11. januar 2010

Varme bad!

I dag føler jeg for å VARME meg opp! Og tanken på et godt, VARMT BAD, er veldig forlokkende! Det er utrolig hvor godt det hjelper mot frost, med en halv times tid nedsenket i VARMT vann! Særlig hvis man i tillegg har en varm kakkelovn i nærheten! Dette er noe vi burde unne oss MYE oftere, ikke sant?!
Men, det blir nok med drømmen for meg. For dessverre, må jeg vel si, så har vi ikke badekar lenger. Det var en vurdering vi gjorde da vi pusset opp badet vårt, at et badekar det trenger vi IKKE mer, vi som ikke har små barn.

Men det var da, og ikke AKKURAT nå! For nå hadde det gjort godt å kunne ta et bad, og stelle litt pent med seg selv! Tenne noen lys, ha en god bok eller noen blader innen rekkevide. Og toppen av alt hadde jo vært, i tillegg, å kose seg med en STOR kopp kakao med Marshmallows i!

Når man ser på bad fra fordums tid, så dukker det opp noe flott bad, og man blir jo helt imponert av mindre! Jeg falt for dette med badekar i kobber! Men, ville du tatt deg et bad her? Det ser veldig KALDT ut å stige opp av badekaret igjen i et så stort rom! Men kanskje hadde det gått greit hvis et par tjenere sto klare med OPPVARMEDE håndkler?

På BADEKARET skal småfolk kjennes, og da må jo denne vesle karen ha et godt utgangspunkt! Han sitter i et ekte kobberbadekar med løveføtter fra Signature Hardware, og ser ikke ut til å klage, nei, forståelig nok!

Det var hyggelig med kommentarer om SITATET fra i går, og moro å høre at det vekket minner! Nå har jeg fått "Dagens sitat" her på bloggen min, så da finner dere mangt et visdomsord her hos meg i tiden fremover! I dag er det: Det beste er godt nok av Goethe, og det kan jo denne lille karen over sikkert vært en god representant for!


6 kommentarer:

 1. Hei! Flotte bilder du viser.
  Kjenner jeg savner badekaret når jeg ser slike bilder,å leser teksten din. Har unger,men vi valgte heller å kjøpe dusj med badekar. men velogmerke et badekar ungene kan bade i,å ikke vi voksene. Men en dag kommer d nok et badekar tilbake.
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem fra Christina :-)

  SvarSlett
 2. Dette så jobare helt nydelig ut:) Sitter å drømmer om ett bad nå jeg også. Vi har heller ikke badekar, men håper på å få det når vi kjøper hus etterhvert :)
  Er godt å ha mamsen som læremester på bloggen ja :) Er jo veldig koselig her inne på *blogglandia*
  Gleder meg hver dag til å gå inn å se om noen har blogget noe nytt :)
  Ha en fin kveld da :)
  Klem Tina

  SvarSlett
 3. hei på deg.
  ja badekar er deilig,vi har det på badet vi,å det er are nydelig i kulda,man blir varm til langt inn i ryggmargen.
  å vi har massasje bad ute,som har 39 grader hele vinter igjennom,brrr..men ikke vært der nå i kulda,en må jo ut da,,hihih..men snart,....
  ønsker deg en herlig kveld.klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. ÅÅ nydelige bilder du viser, drømmebad det der..Vi bruker boblebadet mye her hjemme, så det bør du skaffe deg:-) Det er deilig!!
  Håper du koser deg med kakaoen, det hørtes godt ut:-)klem Stine...

  SvarSlett
 5. Hei,

  Takk for besøk og kommentar hos meg :) Jeg har ikke vært på bloggen din før, men her var det mye fint og jeg kommer tilbake!

  Heidi

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!
  Vi har et stort badekar, vi da, som er i bruk så og si daglig. Men det er mest ungene som får bada, vi foreldre må ty til dusjen.
  Ha en flott dag!

  SvarSlett