lørdag 27. februar 2010

Det glemte rom

Jeg er sikkert ikke alene om dette, men vaskerommet er husets stebarn her hos oss, og jeg har hatt lyst til å gjøre noe med det veldig, veldig lenge. Det har bare ikke nådd opp i konkurransen med andre rom riktig ennå. Men NÅ blir det snart vei i den vellinga også, håper jeg!
Det var etter å ha sett Sylvia i Hjemmebest sitt utrolige koselige vaskerom at min gremmelse nådde nye høyder! Hennes vaskerom er nemlig hvitt, vakkert og innbydende til hvilken vask det måtte være! Hun har også gitt meg det flotte tipset om 1 ts. vanlig bakepulver i hvitvasken, og da er det bare å nyte blennende hvitt sengetøy igjen!
Men man har det vaskerommet man har, og kan ikke få gjort så mye med der veggene står, så da gjelder det å TENKE NYTT og velge KREATIVE LØSNINGER. Gjerne plassbesparende løsninger, og ikke minst hyggelige løsninger!
En benk til å brette samme tøy på er den rene luksusen her hos meg. Men, hvis jeg kjøper en kombinert vaskemaskin- og tørketrommel, så slipper jeg hele vaskesøylen, og DA kan det bli litt benkeplass frigjort der!
Og hva med litt hylleplass? Da kan ditt gamle dukkehus komme til heder og verdighet igjen, og bli praktiske hyller på vaskerommet!
Ellers er det hyggelig med vaskepulver i emaljebokser eller glasskrukker, og her hos Hendes Verden finner du fine etiketter til vaskepulveret, som du kan printe ut!
Så hyggelig at så mange vil delta i 1-års feiringen min, og skriver så hyggelig kommentarer - det setter jeg veldig pris på! God helg ønskes dere alle!13 kommentarer:

 1. god morgen til deg og dine.
  hihi ja ble litt sen i dag,stod opp nå.
  men å grei du er vennen ang din omtale av vårt lille vaskerom..
  jeg rødmer.....
  tusen takk..
  men her var det mange gode løsninger med vaskerom,såå nydelig,å absolutt din herlige stil.
  håper dere er litt bedre i dag.
  ønsker dere fortsatt god bedring,
  å en riktig trivelig helg..
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. For noen nydelige og inspirerende vaskeromsbilder du viser! Tusen takk for linker og flotte tips. Akkurat det jeg trenger! Har lenge hatt lyst til å pusse opp - kanskje jeg kan komme igang jeg også?
  Ha en flott helg - veldig kjekt å finne den koselige blogge din!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 3. Du er ikke alene om dette..Jeg har og lyst å få gjort noe med vaksrommet..Og så mange flotte tips du kom med her, digger deg..Klems

  SvarSlett
 4. Takk for vasketips (det må jeg prøve) og fine bilder til inspirasjon! Det er kjekt med et bord eller en benk der man kan brette sammen klærne, ja. Hos oss er det litt trangt i vaskerommet som er kombinert bad/ vaskerom; mannen min festet en treplate på veggen, den kan jeg klappe ned og bruke som bord når jeg trenger det. Det er utrolig praktisk og opptar ikke plass når det ikke er i bruk.

  Ha en fin helg, klem!

  SvarSlett
 5. Hei Cathrine!
  Gratulerer med 1 års jubileum! Kjempefine tips å ta med for å forvandle vaskerommet. Her er det i vår kjeller, med potensial til å kunne bli et rom å trives i. Her putter vi bare tøyet inn i vaskemaskin og tørketrommel. Styking og bretting forgår på hobbyrommet.
  Ha en nydelig helg!
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Ehh hvor mange fine vaskerum! Py ha, jeg tror ikke andre end jeg selv skel gå i min vaske kælder:0) Sidste år syede jeg godtnok et rød & hvid ternet forhæng for nu skulle jeg rigtig lave vaskerum, men jeg blev aldrig færdig og det ser forærdeligt rodet ud altid nu. Men nu til foråret ville jeg gerne ordne det færdig igen:0)
  Tak for de søde ord hos mig hvor er det dejligt du lagde en kommentar så jeg fandt vejen til din blog! Jeg kommer tilbage;0)
  God weekend

  SvarSlett
 7. Du har så rett, vaskerommet er i de fleste hjem det glemte rom. Men gjennom et år tilbringer vi sikkert ganske mange timer her sammenlagt. Derfor er det viktig at det er litt trivelig her også. Vi har akkurat lagt nytt flisgulv og kjøpt et nytt skap til vaskerommet, men fortsatt er det mange ting som kan forbedres.....

  Riktig god helg!

  SvarSlett
 8. Hei!
  Fant deg gjennom Bloggdamer 40+, og syntes det var svært så koselig her inne hos deg!
  Du viser så mange fine bilder av vaskerom - skulle ønske jeg i det hele tatt hadde et, jeg!
  Ønsker deg en herlig lørdagskveld!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 9. Flotte vaskerom!
  Vi har et i kjelleren som hadde trengt litt forning...
  1 års dag! Gratulerer! Det må jeg sjekke ut nærmere.
  God helg!
  Klem : )

  SvarSlett
 10. I like your vaskerom it has a nice and cozy look.
  Good that we are inspired by the blogs.
  Have a nice weekend

  SvarSlett
 11. Så mange nydelige og inspirerende vaskeromsbilder du har sanket! Mitt er ikke så ille, men det svømmer jo alltid over av vask, så det kommer jo aldri til sin rett - kun på sommeren da jeg kan tørke ute er det ryddig og temmelig plettfritt i den grad det er mulig med tre barn...Lykke til med prosjektet!
  Klem HIlde

  SvarSlett
 12. Så mange nydelige og inspirerende vaskeromsbilder du har sanket! Mitt er ikke så ille, men det svømmer jo alltid over av vask, så det kommer jo aldri til sin rett - kun på sommeren da jeg kan tørke ute er det ryddig og temmelig plettfritt i den grad det er mulig med tre barn...Lykke til med prosjektet!
  Klem HIlde

  SvarSlett
 13. masse flotte og praktiske løsninger her da :) Er jo ikke alltid at det er så mye som skal til vettu :)
  Gleder meg til å se resultat etterhvert :) Blir sikkert like nydelig som resten av ditt vakkre hjem :)

  Ha en nydelig helg:)
  Klem Tina

  SvarSlett