fredag 12. februar 2010

Valgets kval!

I lang, lang tid har jeg jaktet på den perfekte kjøkkenhyllen, og det har vist seg alt annet enn lett! Veggen der den skulle henge, er knapt 60 cm bred. Så noen stor tallerkenhylle får man jo ikke ut av det! Og denne fra Landcharm kunne jeg bare glemme...

Hos Lisbeths lille verden fant jeg denne skjønne, engelskinspirerte tallerkenhyllen fra Ib Laursen, som jeg falt VELDIG for! Lisbeth hadde kjøpt den hos Lobelia, men der hadde de ikke flere igjen, dessverre. Så da fortsatte letingen.

Så kom jeg over denne hyggelige hyllen, som har skuffer til mel og sukker og slikt, og det var også noe jeg kunne tenke meg. Den er fra engelske Ella's Kitchen Company, og man finner dem i veldig mange utgaver!
Denne hyllen med glasskuffer er fra Carolines butikk, og har også oppheng til f.eks. pyntehåndkle på undersiden. Og den under fra Nytt og Shabby er vel mer lik en tradisjonell pyntehåndklehylle. Men som med fordel kan brukes på en litt mer utradisjonell måte, hvis man vil, til oppheng av kjøkkenting og tang!

Jeg har sett SÅ mye fint, og har drømt og tenkt og målt, og har vel sett at det ikke var så store muligheten på en så smal vegg. Men tenke å ha et kjøkken som dette, og plass til en hel lang rekke med hyller:

Men drøm og virkelighet er jo som kjent to forskjellige ting, og man må gjøre det beste ut av det man HAR! Og det ble en ny kjøkkenhylle til slutt - faktisk 2 - og i morgen skal dere få se den som til slutt endte opp på den smale veggen!
10 kommentarer:

 1. Mmmm så skjønne bilder du viser fra ulike kjøkken med stil og sjarme! Er sikker så at hylle løsningen din bler veldig fint - du har jo så mange fine løsninger!
  God fredag!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Så mange flotte hyller, her var mye inspirasjon :-) Lykke til og Go helg!

  SvarSlett
 3. jeg likte alle hyllene, men spesielt den du har valgt.. lekker !!!
  Gleder meg til å se den hjemme hos deg :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. åå så mange flotte bilder du viser,den fra ib.laursen i engelsk stil,ja den har frk,olsen.
  men du fant sikkert noe fint,gleder meg til å se.
  frk.olsen har ikke skiltet med grand child..osv inne nå,har du funnet det?hun får det inn igjen.
  ønsker deg en flott dag min venn.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Ja, dette kunne ikke være enkelt. Gleder meg til å se den du valgte;)

  Ha en fin fredag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Så utrolig mange fine hyller! Kunne tenkt meg de alle sammen, men så er det det med veggplassen. Er spent på å se hva du endte opp med:-)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 7. hei kjære søte Cathrine.
  må nok rette på deg.hihihi...men det er 16000 besøkende.men vet du hva ,det er snart 20.ooo nå mens konkurransen har gått.koselig du ville være med,
  å gleder meg å se dine hyller på kjøkken i morra.
  klem igjen fra sylvia

  SvarSlett
 8. Det blir spennende å se hvilken hylle som endte opp på ditt kjøkken.

  SvarSlett
 9. Hei Cathrine (O: Takk for nyttig tips mht kjøkkenhylle. Jeg har nemlig ei kjøkkenhylle med plass for pyntehåndkle. Det synes jeg egentlig er litt gammeldags og tullete, men nåååå... skal jeg ta det bort, å henge ting og tang der, som jeg har mer enn nok av (O: Yippy...Smarte deg..(O:Ha ei fin hgelg videre (O: Kos fra Mai Liss

  SvarSlett
 10. Fine hyller du viser. Jeg har noe av det samme problemet, men motsatt. Jeg har kjøpt hylleknekter i metall og skal kjøpe en "planke" som passer mitt mål. Jeg skal legge ut bilde om en dag eller to.

  SvarSlett