lørdag 27. mars 2010

Cathrines Påskegodteri 3!

Ikke noe får meg, og ikke minst min bedre halvdel, til å sjokkeres og irriteres mer enn nye episoder av Svenska Hollywoodfruar! I dokumentaren på TV3, får vi en liten titt inn i den glamorøse Hollywood verdenen, og hvordan de svenske fruene lever.
"Alle forlot Sverige, for å søke lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika", som det heter i TV3s omtalen av serien. Og: "I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood."

Men, for å være ærlig, det er ikke noe pent syn å være vitne til Hollywood-livene deres! Og luksuslivet har selvsagt en viss bakside, med baksnakkende venninner, utro ektemenn, griske advokater, innpåslitne fotografer og et enormt skjønnhetshysteri.

Og Anna Anka er vel den som har irritert og sjokkert aller mest! Derfor er det så herlig at det finnes noen som vet å utnytte det! Den svenske komikeren, Anna Blomberg, har laget noen herlige parodier - og de blir dagens påskegodteri!
Anna Blomberg og Hollywoodfruarna del 1
Anna Blomberg og Hollywoodfruarna del 2


8 kommentarer:

 1. Hihi, kjempe bra parodi da..Dette likte jeg..Må jo innrømme at jeg titter på Svenske hollywood avogtil, ikke fordi jeg er så innmari misunnelig, men fordi jeg ler meg skakk ihjel av disse fruene. Og til tider kan man jo bli litt provosert, da spess av fru Anka, den dama er meget spesiell..Men alt i alt blir det som regel en god latter..klems

  SvarSlett
 2. hei på en lørdag Cathrine.
  håper du er på beina å i full fart om dagen.
  men helleli altså,så god hun er å etterlikne fruene,at det går an,ja ser på dem når je hat tid jeg å,de er bare så fullstendige merkelige at en må se på dem,enk for et liv da,ville ikke byttet forb alt i verden..mye misunnelse der,tror nok det er mest misunnelse lant de rike å erømte enn fot folket ja..
  må se på hun som etterlikner dem en gang til,ytrolig bra,bevegelser
  og stemmene er jo som å se høre dem.ha ha ha..
  ønsker deg en god dag vennen.
  i dag skal vi stille klokka,å slå av lys...
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Har bare sett rekalme for dette programmet og må sei det frista ikkje til noko meir! Og det som er det rareste er at dei trur alle er misunnelige på dei... Eg ville i alle fall ikkje ha bytta med dei! Utrolig bra parodi, man kan ikkje anna enn å le av dei stakkars damene:)

  SvarSlett
 4. Herlig parodi, selv om jeg bare har sett noen små snutter.
  Livene deres er nesten mer tragiske enn komiske, i alle fall mer tragiske enn attråverdige.
  Og Anna Anka - stakkars dame - henne forbigår vi i stillhet, og håper noen følger med på barna.

  SvarSlett
 5. Hi Cathrine I hope everything is okay with you.

  SvarSlett
 6. Hahahaha ler!!! Utrolig bra da!!! Jeg har sett litt på den serien der..det er morro å se på ;o)

  Ønsker dej en riktig herlig påske ♥

  Go påskeklem fra mej ♥

  SvarSlett
 7. Så koselig med ditt påskegodteri. Likte spesielt godt påskepynten i forrige innlegg.

  Og Hollywoodfruene - trøste og bære for et liv. Skygger unna program av denne sorten. Dvs. jeg ser nesten ikke annet enn Farmen for å være ærlig.

  SvarSlett
 8. Hollywood fruene får seile sin egen glamorøse sjø. Det er så tanketomt at det er til å grine av.

  Lekker påskekrans du har laget. Den var virkelig kreativ.

  Nyt dagene

  SvarSlett