torsdag 11. mars 2010

Hjertlig løsning!

Det var mange som var enige, og som synes at jeg skulle forsøke å finne en "lur" løsning på problemet med min gamle nøkkelring - den som jeg hadde brukt på bilnøkkelen, som nå altså er long gone. Bilen min altså. Den nye bileieren var jo veldig omtenksom og snill som sendte den til meg, selv om det ble litt mer salt i såret!
Min bedre halvdel lo godt, da han leste at jeg ville forsøke å lure ham, ved å snike min diamantbelagte nøkkelring med bokstaven C inn på hans bilnøkkel. Han følger jo litt med i timen, som han sa. Dessuten er han ikke en hvilken som helst gjennomsnittsmann, som f.eks. kunne finne på å snyte seg i en nydelig serviett, som ligger fremme til pynt! Eller, som ikke forstår at vi har én kjøkkenduk til pynt, og en annen som vi legger på når vi spiser! Herregud, han skjønner da såpass!
Noen minutter senere sto han foran meg, og lyste som en sol! Guttaktig glad, med roser i kinn! Han hadde funnet løsningen, nemlig, som jeg garantert ville bli strålende fornøyd med! Jeg ville bli glad! Og opp foran meg holdt han 2 stk. bilnøkler - begge går til vår felles bil - jeg hadde nemlig fått reservenøkkelen til odel og eie!
Og det måtte jeg si meg fornøyd med! Et lite plaster på såret, så jeg et lite øyeblikk kan forsøke å glemme at bilen min, akkurat nå, kjører ufortrødent rundt på ville veier i Telemark! Og, min bedre halvdel lyktes med sin kreative løsning, som kom rett fra hjertet! For en helt egen bilnøkkel, med dillete diamantpynt og greier, ja det skal nok gjøre skikkelig susen!

7 kommentarer:

 1. god morgen til dere.
  hehehe....så herlig et innlegg,godt med sånne menn.så kjekk en ordning,
  her skinner sola +1 ute alt nå,
  blir en kjempefin dag,
  ønsker de å dine en flott dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Så enda det godt,dette også :0)
  Og alt vitnar om at du har ein kjekk og omtenksom mann i huset akkurat som eg har... jammen er me heldige!
  Og så flotte bilder du hadde her, til og med nøkkelskapet er forseggjort hjå deg..
  Ha ein strålande dag :0)

  SvarSlett
 3. He,he...det var jo en lur løsning da....og ikke minst må jeg si det var utrolig snilt av den nye bileieren å sende tilbake nøkkelringen til deg...

  SvarSlett
 4. God morgen!
  En koselig hjertelig løsning, til det beste for alle parter!
  Et herlig innlegg med flotte bilder!:)
  Ha en nydelig dag!
  klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Hehehe. Så koselig da......
  Ha en fin dag. Klem :O)

  SvarSlett
 6. Great that you've received your keychain back.

  This is a good solution.

  Groetjes Willy

  SvarSlett
 7. Hej.
  Flot løsning fra en omtænksom mand!
  Og - nå ja- en bilnøgle med adgang til fælles bil, er vel bedre end ingen ting- smager vel endda lidt af fugl, som man siger.
  Det nydelige nøgleskabs hjerte bliver vel helt symbolsk i denne sammenhæng.
  Klem.

  SvarSlett