mandag 1. mars 2010

Vår i sikte!

Ja, som overskriften gir løfte om, så er våren nå ikke så fryktelig langt unna! I dag er det 1. mars, og da begynner vel vinteren snart å slippe taket? Ja, vi kan jo tro det er slik, selv om min bedre halvdel mener jeg er vel optimistisk!
Men vår i sinn har jeg hatt da jeg satte sammen Give Away-gavene mine - det ser dere nok! Mange har kommentert de friske, vårlige fargene, og mange har tatt lodd, noe jeg synes er veldig hyggelig! I øyeblikket har jeg puttet nærmere 120 lodd i loddspannet - et gammelt melkespann - og her under får dere en liten tyvtitt:

Takk for alle sympatierklæringer etter gårsdagens innlegg! Nei, det er ikke noe gøy å kvitte seg med en "gammel venn", og mange av dere har tydeligvis opplevd det samme! Har man hatt en bil i mange år, har det jo vært med på litt av hvert i livene våre, og kanskje både bryllup, barnefødsler, ferieturer, og mye annet!
Nå har bilen min flyttet over fjorden til Porsgrunn, og jeg får håpe den vil trives der! Kanskje den får være med på både badeturer og venninneturer, og får oppleve nye barnebarn i baksetet? Og kanskje møtes vi på Blaafarveværket til sommeren?
Eller i Arendal? For Blått til lyst har foreslått at jeg besøker Frøken Olsen til sommeren, og kanskje spare noen av pengene - som brenner litt i lommen min akkurat nå - til et slikt besøk. Frk. Olsen har nemlig alt jeg kunne drømme om av serviset Asiatic Pheasants fra Burleigh! Hmm, det var ingen dum idé!
Det er absolutt plass til flere lodd i melkespannet, så meld deg på Give Awayen min, hvis du ikke alt har gjort det! Jeg gleder meg sånn til å trekke vinneren! Ha en fin 1ste uke i mars alle sammen!

9 kommentarer:

 1. god morgen til deg.
  så nydelige vår farger i bildene dine,en blir jo så glad.
  ja syntes så absolutt du burde ta turen til frk.olsen i arendal til sommer,
  vi har ferie denne uka,så silje å jeg kan sove leenge,mannen må jobbe,
  ønsker deg en fin første vår dag.
  åå tenk mars.
  ha en topp dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. hei på deg, for en utrolig koselig blogg du har, tror det er første gang jeg er innom her :o))) ja våren er i anmarsj, selv om det her ligger tunge lass med snø enda så kviter fuglene og solen skinner *herlig* hmm, er ikke 1 mars første vårdag mon tro *grubler* klem Babsy

  SvarSlett
 3. Så fin den nye headeren din er blitt:)
  Ha en flott dag
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. God morgen.
  Ja tenk 1.mars og jeg sitter med sola i ryggen.
  Deilig, selv om vi har -6 utendørs.
  Ha en superfin mandag.
  Klem Berit

  SvarSlett
 5. bare innom for å ønske lykke til med det du skal i dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. I wish you well with the grief for your friend on four wheels.
  Lovely Spring item on your blog.
  You will enjoy your visit at Miss Olssen shop.
  Have a nice day

  Groetjes Willy

  SvarSlett
 7. Nydelige inspirasjonsbilder, Cathrine! Det er så deilig å se sånne vårlige bilder:-) Blir rent i godt humør, og så får jeg så utrolig lyst til å freshe opp litt her hjemme.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 8. Så herlige farger som passer på årets første vårdag...for mars er vår!!
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Mmmmm så skjønne vårbilder du viser! Det er vår i følge kalenderen, men det er desverre ikke så mye som minner om det når man ser ut av vinduet... Håper solen snart titter frem og lar det dryppe i takrenna!
  kLEM hILDE

  SvarSlett