lørdag 3. april 2010

Cathrines Påskegodteri 8

Påskeaften og store forventninger til hva som er i det berømte påskeegget, er vel det som preger mange små (og endel store!) akkurat nå! Hjemme hos oss har vi ikke hatt noen tradisjon med å lete etter egg som påskeharen har gjemt, men det høres ut som en hyggelig tradisjon!
For noen år siden kjøpte jeg påskekyllinger i stengodts til alle våre barnebarn, til å fylle med godteri, som de kan ta frem igjen år etter år. Men ellers er det mange måter å "pakke inn" påskegodteriet på. Og noe så enkelt som å legge godteriet i en påskeserviett og knyte en sløyfe rundt, er også "godtkjent"!
Her har solen tittet frem i ettermiddag, og da blir det straks litt mer påskestemning! Et oppmuntrende besøk av barn og barnebarn har det også blitt, så da føles igrunnen dagen perfekt!
En riktig God Påske ønskes dere alle sammen!


7 kommentarer:

 1. For en flott blogg du har, jeg bare måtte legge meg til som følger.
  Gleder meg til følge deg videre.
  Ønsker deg en fortsatt God Påske.

  Hilsen Mette

  SvarSlett
 2. hei vennen.
  kjempekjekk dag du har hatt.
  solen tittet frem her å,men gurimalla så kaldt det var ute i vinden i dag,
  nå er det påske egg og kos resten av kvelden..
  kos deg masse på påskeaften.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen!
  Mannen kom hjem i går ettermiddag. Vi har 10 mil til sykehus, og han måtte hentes. Det gjorde min datter. I dag mått jeg kjøre ham dit igjen. De smertestillende virket ikke. Vi satt 5 1/2 time i ulike køer, før han omsider ble lagt inn. I alle fall til i morgen.Han feiler heldigvis ikke noe alvorlig, det er bare innmari vondt. Om han skal hjem i morgen, må jeg hente ham.
  Null drosje. Lurer på hva de gjør med pasienter uten pårørende med bil.
  Det med måneskinnspuddingen var litt morsomt. Det var den mest fornemme desserten min mormor visste, og hun laget den alltid den dagen vi skulle reise hjem da vi var små. Og vi grudde oss. Dette var på 60-tallet, og vi skulle kjøre Lillehammer - Tønsberg. Verken veiene eller bilene var som i dag, og vi kom til å kaste opp hele måneskinnet ved Gjøvik. Men, spiste gjorde vi. Veloppdragne, må vite.
  Det tok mange år før jeg syntes måneskinnspudding var særlig godt!
  Men, dessverre. Det ble verken lam eller fromasj hos oss i dag - med en kokk som var sykesjåfør og hjelper fra 07.30 - 18.30. Vi får satse på neste påske! :)

  SvarSlett
 4. Hi Cathrine What a nice Easter present again. I hope you are home again.
  Lieve groet Willy and happy Easter

  SvarSlett
 5. We have Easter baskets that we put out for our kids each year. Even the big kids get them :-) We fill the plastic eggs with candy, I guess that's how you do it too.
  I hope your Easter is wonderful.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 6. Bonjour Cathrin, a l`occasion des Paques, je t`envoie mes meilleurs voeux de bonheur, de joie et de prosperite mais surtout de sante pour toute votre vie, pour Vous et votre famille. Joyeuses Paques, Ewa

  SvarSlett