lørdag 17. april 2010

Lurt av Karlsen!

Det sitter en storfornøyd bygårds-mann og humrer og ler nå, over at lureriet hans kom for en dag! Den såkalte odelsgutten som lurte byfrøkna med en liten hvit én. Og det beste (verste) var vel at det virket! Jeg gikk rett på limpinnen, og i ettertid har jeg følt meg en smule "rundlurt"!
Men jeg har i hvert fall lykkes med å få ham med et lite stykke ut på landsbygda, og så får vi se hvor det bærer hen etter hvert! Han stikker nemlig ikke under en stol at han er lettere påvirket av mine siste innlegg, og at de skjønne (glans)bildene har hatt en viss, positiv effekt!
Så da vet jeg hva som skal til, og det minste problemet er å finne flere vakre bilder fra landbygda, gjerne ispedd noen gamle og nostalgiske, som kronen på verket!
Og vakre steder er det jo nok av. Man trenger ikke en gang lete så fryktelig lenge, før de dukker opp, én etter én, som de renesete sukkertøyene! Det blir egentlig bare valgets kval. Og selvsagt hvor mye jobb man vil påta seg. Noen av stedene er jo meget modne for rehabilitering, og jeg er vel rimelig sikker på at min bygård-mann ikke er så veldig interessert i det.
Men når det kommer til den daglige driften, er jeg sikker på at han passer veldig godt inn i stall og stue, og vil føle seg veldig hjemme med litt enkel gårdsdrift! - Alt må jo læres, som jeg sier til ham. - Ikke alle er født odelsgutt...
Men det skal jeg ikke si høyt. Jeg vet jo mitt eget beste! Lurt ble jeg riktig nok, men hvem som trekker det lengste strået, gjenstår å se!

11 kommentarer:

 1. hehehe... hei Cathrine.
  åå gurimalla å nydelig det røde huset er,snakk om sukkertøy ja,
  tror du ikke mannen liker å kjøre traktor da,å tenk om vinteren ,ja man kan sette plog foran den da..hihihi,vet noen som elsker det,har noen i familien,å det er såå kjekt atte...
  ønsker deg en nydelig helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg.
  Det røde huset er jo en drøm.
  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett
 3. Du skal se du får et lite torp;) Har ikke hatt noe imot på flytte "på landet" jeg heller, men det er vel litt mer jobb enn jeg tenker meg;)
  ha ei fortsatt flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hi, hi, der ser du:-) Stå på, Cathrine! Snart så er du nok den lykkelige eier av ditt eget lille småbruk. Og fortsetter du å vise fram slike nydelige bilder, er det snart flere som får lyst på småbruk...

  Håper det går fint med deg:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Kan skjønne du må trekke det lengste strået :))
  Et herlig innlegg med drømmer og håp om er noe som snart blir virkelighet, er ikke det en lur måte å si det på :)))
  Og Cathrine, tusen takk for ditt mascaratips, å farge vippene, det var så lurt så det skal jeg gjøre :))
  Takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen, de verdsettes stort!
  Ønsker deg en strålende helg videre!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine!

  For en herlig og sjarmerende blogg du har!! Her likte jeg meg godt..

  Ønsker deg en flott lørdag, klem fra meg

  SvarSlett
 7. Mye koselig landliv hos deg ;)

  Du lurte på hvordan det gikk med å hekle perler inn etterpå. Har nå lagt ut mønster til et halskjede der jeg beskriver teknikken. Ta gjerne en titt på bloggen min, om du vil ;)

  Ha en fin helg! Klem

  SvarSlett
 8. Så idyllisk det røde huset er...får trøste meg med det lille røde uthuset mitt, noko meir blir det vel neppe på meg:) Det er så koselig med slike småbruk, men vet ikkje heilt om eg er typen, b-menneske og gård er vel ein dårlig kombinasjon...
  Ha ein herlig søndag!

  SvarSlett
 9. You know Cathrine, I think you should just write your post's in English too, because your English is far better than Google's. I love all the photos though, and I'm glad you are getting some sleep now, and the pain medication is working. You are so sweet to continue posting during your recovery.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 10. Hei, Takk for hyggelig hilsen og herlige bilder på din blogg. god helg fra Siv

  SvarSlett
 11. Lovely pictures. What a cosy little cottage. Have a good week.
  Hugs Willy

  SvarSlett