lørdag 24. juli 2010

En liten blindpassasjer!

Så var vi tilbake etter en rundtur i vårt nærmeste naboland, Sverige, og er mett av inntrykk og opplevelser! Utførlig reisebrev og reisetips vil følge etter hvert! Men først må klesvasken tas, og blomstene både inne og ute trenger litt stell og omsorg! Men før jeg kommer så langt jeg bare dele en liten historie fra hjemreisen med dere:

Vi var på vei over fjellet fra Mora til Torsby, da vi stoppet på en rasteplass. Det gjorde to andre par også, som var i følge med hver sin campingvogn. De hadde kjørt en times tid. Den ene fruen gikk bak og åpnet døren til campingvognen, for å finne frem nistematen, og ut hoppet en lite katt!

Hun var mildes talt sjokkert, for det var ikke deres katt! Den hadde antakelig sett sitt snitt til å hoppe inn mens de pakket, og nå forsvant den ut på en liten rusletur! Det ble tatt en del telefoner, og vi håper de fant tilbake til den rette eieren!

En liten påminnelse: I morgen går fristen ut for å delta i min 50.000 besøkende-Give Away! Hvis du ikke alt har gjort det kan du delta her!

3 kommentarer:

 1. Hehe, en liten ferietur var vel ikke å forakte, spess hvis vognen så ut som på bildene du viser frem,hehe. Men håper den lille pusen fant sine eiere igjen..klems

  SvarSlett
 2. Oj, håper pusen fant hjem igjen. Om de hadde kjørt en time, så er jo det en drøy distanse.

  SvarSlett
 3. Dette var en morsom historie! Håper at katten ble levert tilbake :) Fint at dere har hatt en bra tur. Velkommen hjem.

  Klem

  SvarSlett