fredag 3. september 2010

Cath Kidston og London here I come!

Det dukket så veldig beleilig opp et nyhetsbrev hos meg, om alt det nye, fine som Cath Kidston kan friste med denne høsten! Jeg er stadig vekk inne på nettsiden deres og har lyst på alt mulig, men fornuften har seiret så langt!
Men nå spørs det om jeg ikke ender opp med et og annet fra den engelske ladyen likevel! For det blir nemlig en London-tur på meg litt senere i høst, og jeg gleder meg vilt til å reise dit igjen! Det er min søte datter som har invitert på mor-datter tur, og vi får 4 deilig dager i London til bare å koooose oss!
Og et av mustene for meg er et besøk hos Cath Kidston i Portobello Road! Vi kommer det å bo rett i nærheten, så det passer perfekt! For jeg har allerede begynt å planlegge hvilke butikker jeg håper vi kan besøke, og det er det jo fritt frem for, nå som det blir ren jentetur!
Så jeg har begynt på butikklisten, må jeg inrømme. De blir plottet inn på kartet, og reisevei med buss eller bane finner jeg frem til her! Og når bygårdsmannen leser dette, skjelver han nok en smule i buksene! For jenter på shoppingtur er ikke til å spøke med, er de vel?!

Alle bildene over er lånt fra Cath Kidston.
Men, nå er ikke jeg kjent for å handle heelt vilt, så det skal nok gå bra! Jeg har bare en aldri så liten drøm om å få handlet litt, og det som man ikke får tak i her hjemme. Men aller mest gleder jeg meg til å reise på jentetur med min søte datter!
Men før vi kommer så langt, håper jeg vi får en fin september måned her hjemme, og kan nyte av høstens gleder, både ute i naturen, og i hjemmets lune krok!

10 kommentarer:

 1. Det høres jo bare kjempekoselig ut...riktig noe og glede seg til...
  ha en fin dag og helg:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. hei Cathrine.
  åå så hyggelig det høres ut,det blir nok en tur med masse glede avslapping og "litt" shopping,
  så hyggelig en ting å gjøre.
  mye fint du viser oss,
  ønsker deg en kjempeflott helg,
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Heisan Cathtrine...måtte titte innom deg da jeg leste du gledde deg til London og Cath Kidston besøk!!!Been there,done that!!Jeg var nemlig så heldig å vinne meg tur til London for en mnd.s tid siden og gjett om jeg storkoste meg i CathKidston butikkene!!!!!Oj,oj,oj!!!! Så masse fint - jeg gleder meg på dine vegne altså!!Kos deg kjempemasse!!!
  Forresten,om du titter innom bloggen min så har jeg en give-away på gang hvor du faktisk kan vinne Cath Kidstonrpodukter,så hiv deg rundt!!!
  God helg :))

  SvarSlett
 4. Mmmm det er deilig i London! gLED DEG!!! Anbefaler også en titt i div skjønne butikker i og rundt covent garden... Der er det litt roligere. Kan tenke meg at en slik jentetur er helt toppers.... Håper jentene og jeg med tiden kan gjøre slike ting, men alt til sin tid - nå har de jo bare så vidt begynt på skolen...
  Hilde

  SvarSlett
 5. Å, så kjekt! Blir nesten litt misunnelig her jeg sitter. Så gøy med jentetur - da er det jo fritt fram for shopping:-) Og Cath Kidston har jo så mye flott! Du kommer nok ikke tomhendt hjem derfra, tenker jeg:-)

  Ønsker deg en riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Det kommer til å bli en flott tur! London er en herlig by. Gleder megtil å se hva du kommer hjem med.
  Klem Igi

  SvarSlett
 7. I just got the email with those images too, and they're so beautiful. How lucky that you get to go and visit the store there in London! Have a wonderful time. I wish we had Cath Kidston shops here in the U.S.
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett
 8. Å, du lykkens pamfilius!
  Det hørtes helt fortyllende herlig ut, og alle påstander om at du nå biter deg fast i husveggen og ikke reiser noen plass, er for lengst glemt *s*... Med rette, for en tur som dette er vel rene ønskedrømmen!
  Nå skal dere vel reise med fly, så bygårdsmannen trenger sikkert ikke skjelve så veldig, og det er jo utrolig koselig å rusle rundt og kikke, uten å MÅTTE handle. Bare kjøpe det småtteriet man ikke KAN gå forbi.
  Vi får vel et lite blogginnlegg med London-funnene etterhvert -:)
  En riktig god helg til deg - Liv

  SvarSlett
 9. Kos deg masse...det hørtes så koselig ut.

  Og så mange fine ting de har, det var da man skulle hatt en koffert ekstra og en veldig full lommebok!


  Ønsker deg en nydelig helg!

  Hilsen fra Mimmi-leone

  SvarSlett
 10. åååååååh, så heldig du er som skal på shoppingtur til London!!!!!
  kjenner et lite stikk av misunnelse kjenner jeg ;)
  koooooos deg masse!
  klem fra Barbro

  SvarSlett