torsdag 3. februar 2011

Den som venter...

...venter på noe godt, venter forgjeves, eller må vente veeeeldig lenge! Men dersom man ikke har den helt store tålmodigheten, kan det jo bli en prøvelse, også for de rundt deg! Bygårdsmannen har mumlet i skjegget om min utålmodighet rett som det er!
Men prøver jeg å konsentrere meg om noe annet, f.eks. hvor flink jeg faktisk er til å få satt ting ut i livet! Her blir det ikke med tanken, liksom, men handling med stor H! Kanskje kan det hende at jeg er en smule overaktiv? Men da skylder jeg bare på at jeg må være våryr eller noe slikt!
Og jeg tror han synes det er litt fint også, at det skjer litt rundt ham! Litt mye kanskje, av og til, og når han aller minst venter det? Men det er da jeg sier at han skal være glad jeg ikke er typen som sitter i sofakroken og bare TENKER på alt jeg vil gjøre - at det vel er fint å dele livet med en handlingens kvinne? Det pleier han å nikke til, og det tar jeg som et JA!
Men det jeg egentlig skulle fortelle dere, var at sist nytt på fornyingsfronten, er at vi endelig har fått tak i drømme-tv-skapet! Det er ikke like fint som tv-kabinettene på 1960-tallet, som var de reneste møblene, og slik jeg husker min farmor hadde, i mahogny med sjalusidører!
Nei, det er selveste IKEA og et Liatorp skap, som gikk ut av produksjonen for noen år siden! Det har jeg lett etter på finn.no leeenge, og plutselig, sist helg, dukket det opp! Jippi! Og da var veien veldig kort til Moss og til fergen over til Horten!
Og vel hjemme igjen var det en fryd å få det på plass, og få erstattet den gamle tv-benken vår, som var mildes talt unett i forhold! I stede for en lang, bred benk, fikk vi nå et smalt, høyt skap, som gjør av gulvplassen er blitt så mye bedre! Før: Se bildet under!
I glassdørene har jeg sydd gardiner, som skjuler dekoder, vhs-spiller, osv. På innsiden er de festet med klassiske "wire" og øyekroker. Og heldigvis virker fjernkontrollen gjennom stoffet!
Så nå er jeg fornøyd, og synes endelig at tv-kroken er blitt skikkelig koselig! Jeg var litt redd at tv'n skulle komme litt for høyt, men det har gått fint! Vi får hverken nakkestrekk eller øresus, så da er alt vel og bra!
Og det viser jo at tålmodighet kan lønne seg, hvis det er en bestemt ting man ønsker deg! Ha en riktig fin dag, dere!

13 kommentarer:

 1. Hei ☺
  Kjempefin tvbenk! Og så koselig med de herlige gardinene i vinduene der! Så koselig!!

  Ha en fin dag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Kor flott! Ekstra gledelig at du endelig fikk tak i den du faktisk ville ha.. jeg skjønner hvordan det er å være handlings kvinne:):)

  Ha en fin dag.

  Klem klem
  Jennifer

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Ideen med øyekroker og vire skal testes ut! Her har vi et hylle opplegg uten dører og det er ikke pent!!!!
  Hilde

  SvarSlett
 4. Dette ble koselig. Kjempefin benk du fikk tak i. Ser at Carl Larsson stilen gjennomføres hos deg i vår. Fantastisk!
  Hilsen Berit i mormorhuset

  SvarSlett
 5. Å fy søren så fin! TV-benk er et problem hos oss også. Strever med å finne noe som passer. Men nå ga du meg nytt håp!!

  SvarSlett
 6. Det ble kjempefint. Liker denne serien fra Ikea veldig godt. Flaks du fikk tak i den da.
  Klem TOve

  SvarSlett
 7. Oh that's fantastic, i love the liatorp range from ikea! i have been looking out for things on ebay, like the dresser. We have a table which is very similar to the liatorp one. i will take photos soon.

  your blog is lovely, i love all the blue!

  have a lovely day :)

  SvarSlett
 8. Tv-skapet passet perfekt. Lønte seg å vente. Misunner deg den turen til Sundborn. Håper jeg en dag ogå kan gjøre samme besøket.

  SvarSlett
 9. det ble ens tor forandring. et nydelig skap. Blekjempe fint med de blå gardinene.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 10. Det ble sååå flott! Adskillig koseligere med et slikt skap enn en vanlig TV-benk!..og ikke minst at du får gjemt saker og ting, for sannelig flyter det av fjernkontroller og gudene vet hva:O)
  Kos deg masse i helga, klem fra meg;)

  SvarSlett
 11. dette ble veldig fint! skapet var en smule finere enn det andre ja;) Og jeg elsker de blårutete gardinene!

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 12. Det er så fint med sånn wire og øyeskruer! hvor fikk du tak i det? :-) du hadde en veldig søt blogg, så straks jeg er ferdig med å kommentere her vil jeg se mer av bloggen din enn bare dette innlegget. Vi har nesten samme stil :-)

  SvarSlett