tirsdag 22. mars 2011

Årets bryllup - William & Kate!

Et hvert bryllup er en gledelig begivenhet for en hver familie, men gleden blir selvsagt enda større av å bli delt med mange flere! Som ved et royalt, engelsk bryllup, som er på trappene om en måneds tid!
Man kommer til å slutte og spørre: - Hvor var du da lady Diana og prins Charles giftet seg 29. juli 1981? Her etter blir det: - Hvor var du da prins William og Catherine Middleton giftet seg 29. april 2011? Den dagen vil i hvert fall jeg sitte klistret foran tv-skjermen!
For 30 år etter prins Charles og Dianas eventyrbryllup, er det neste generasjon som står for tur, og som står foran sitt drømmebryllup og en storstilt bryllupsfeiring, med skikkelig engelsk pomp og prakt!
Og det er selsagt ingen grenser for alle de suvenirer og bryllupsprodukter som lages til den store dagen - se her! Min favoritt er engelske Burleigh, som har laget egne servisdeler til Asiatic Pheasant, som er mitt favorittservise - se her!
Og de flotte putene til brudeparet over, og putene på bildet under, er det Jan Constantine som står for - se her! Bildene er lånt derfra.
Da vi giftet oss for noen år siden, fikk vi en brodert pute fra Past Times av våre gode, engelske venner, og det er en gave vi har satt veldig pris på! Den står på sin faste spisestuestol, og minner oss om den store dagen vår!

Til en slik stor begivenhet som et kongelig bryllup, er det mange som broderer et minne, og under får dere mønsteret til William og Catherines bryllups-broderi fra Kincavel Krosses - se her! Til barna finnes det utklippsdukker av bruderparet som de kan fargelegge - se her!
En annen tradisjon er en såkalt love cup, som er en kopp for to med to hanker, slik at brudeparet kan dele a cup of tea, hvis de vil! Koppen under er fra Aynsley China, og prins Williams slektstre står på baksiden.
De blir garantert en gedigen folkefest, når dette vakre paret smis i hymnenes lenker, og heldig er vel den som har fått en offisiell invitasjon til vielsen og bryllupsfesten! Men hvis ikke du heller er bedt, kan du lese alt om bryllupet deres her og her!
Og jeg håper at vi alle, om enn på avstand, kan dele gleden og den store dagen med dem, og ikke minst feire at kjærligheten er størst av alt!

4 kommentarer:

 1. Skal si du har satt deg inn i dette bryllupet :) Du er nok ikke alene om å ville følge den store dagen. Jeg kommer nok til å gjøre det jeg også!

  SvarSlett
 2. Heisan!! Har ikke fulgt helt med, men jeg så på da Diana og Charles giftet seg, Sarah og Andrew, Mette-Marit og Haakon, Màrtha-Louise og Ari, Og Victoria og kisen. Så da må jeg vell følge med på dette også!!! Passer som regel å ha malerkosten i den ene hånden, og et glass med hvitvin i den andre. Og ha tv`en på. Jepp, så jeg får vell se om det ikke er mulig og få det til denne gangen også!!!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Ja, gjett om jeg lader opp til dette bryllupet! Håper inderlig det går bra med dem og at bruden greier å leve i denne familien uten å bli knekt.

  SvarSlett
 4. Royalist - jeg? Å ja da. Så til de grader. Gleder meg til den store dagen.I kveld er jeg barnevakt for tre små barnebarn i Arendal. Vi har nikost oss. Fortsatt fin kveld til deg. Klem fra Berit

  SvarSlett