torsdag 24. mars 2011

En ekte, svensk kystperle!

Rett over svenskegrensen, på en idyllisk, liten øy, ligger en kystperle kalt Resö! Der har noen få nordmenn funnet sitt ferieparadis, og er nesten ikke til å løsrive derfra i sommersesongen!
Og mange begynner allerede tidlig på våren å lengte dit, og planlegger påsken der i god tid! Som en god venninne av meg, som har skapt sitt eget lille skjærgårdsparadis på denne idylliske øya! Der veien er kort både til venner, havnen og turområder!

Resö ligger kun 35 minutter fra Svinesund, og har velkjente Fjällbacka og Grebbestad i sin nærhet! Her ligger isen ennå på fjorden, og det er en stund til de første sommergjestene ankommer!
I mens snekres det og lages nytt bad i min venninnes hytte, mens hunden Zisi snuser seg frem på velkjente stier! Bildene over er lånt av Åshild!

Og bare det blir påske, blir det igjen liv i hyttene på Resö, og folksomt i havnen og på Resö Hamnemagasin, der man kan møtes til litt kos og hygge og en god middag!

I dag er siste frist for å delta i min 2-års Give Away, for i morgen kl. 12.00 trekker Bygårdsmannen den heldige vinneren! Du kan fremdeles delta - se her!

6 kommentarer:

 1. Dersom jeg skulle ha flyttet noe sted, så måtte det ha blitt til Svenske kysten!!!! Det er så mange fine plasser der, sånn som feks Fjellbacka. Jeg har to barnebarn, som bor i Sverige, men midt i ulve.land. Altså i Dalsland. Og jeg er vettaskremt ulv, derfor måtte det ha blit kysten. Ha en flott dag!! Klemz

  SvarSlett
 2. Resö har jeg ikke hørt om, så nå skal jeg google litt. Interessant!! Vi bor i Vestfold og veien til Sverige er jo ikke så lang.
  Takk for fine innlegg du har laget til oss. Håper alt er bra med deg.

  SvarSlett
 3. For en herlig plass!
  Sverige har virkelig noen idylliske perler å by på de også..
  Her koser nok venninnen din seg!
  Ha en fin dag da!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 4. Ser fantastisk ut! Men jeg bor på en vakker liten øy allerede.

  Ps: Bli med på Øy-søker-familier-GIVEAWAY hos oss! Og spre gjerne ordet.

  SvarSlett
 5. Hi Catrhine I love that pictures fron Resö. Thank you. Have a nice day.
  Klem Willy

  SvarSlett
 6. For et idyllisk sted! Selv om jeg bor i en norsk kystperle, så skulle jeg gjerne bodd slik til at jeg hadde strandlinje. Men heldigvis har vi båt og kan komme oss ut i skjæra hele sommeren. Og er vinden god kan vi ta oss en deilig seiltur mellom holmene. Nå gleder jeg meg til storligen til bare plener og løkblomster i hagen. Har jukset litt - en nydelig potte med påskeliljer og stemor ble med meg hjem i dag. I helgen skal jeg sette morfar i sving med rive og hageslange. Skal bli deilig å få spylt vekk all skitten fra vinteren.
  Kos deg i det fine vårværet! Håper det går bra med deg.
  Klem fra Berit

  SvarSlett