torsdag 10. mars 2011

Life is like a box of chocolates!

Midt i en aktiv hverdag med Bygårdsmannen og de 8 ungene, skjer det jo ofte noe uventet og overraskende! Ingen dag er helt lik, for å si det sånn, og det er det jeg liker! Livet blir som kjent til mens du lever det! Eller som Tom Hanks sa det i filmen Forrest Gump : -Life is like a box of chocolates - you never know what you're gonna get!
Og det er jo på godt og vondt! Men er det noe jeg har lært meg, så er det at ingen ting går helt som man har planlagt det! Og sånn blir det denne våren også - en overraskelse bak hver sving! Ikke nødvendigvis noe å juble for i øyeblikket, men litt på sikt skal det bli bra!
Så jeg må nok dessverre meddele dere at husfruen nå tar seg en aldri så liten, ufrivillig husmorferie, men håper å komme mye sterkere tilbake! Og i god, gammeldags husmorånd, har jeg forberedt noen ferdige retter, som bare er til å varme opp, og de vil sprette opp som små overraskelser her på bloggen min i ukene fremover!
Men som følge av denne overraskende vendingen, har jeg bestemt meg for å utsette trekningen av min 2 års Give Away til 25. mars. Så da blir det litt lengere å vente, men til gjengjeld får jo flere deltatt! Du kan delta her!
Takk for alle de hyggelige kommentarer til Fritt fall etter Fana! Ja, jeg burde nok være veldig fornøyd med resultatet og ikke minst tålmodigheten min! Fana-jakken tror jeg at jeg vil bruke mye, og ha stor glede av i mange år fremover!
Har dere forresten sett at de små bildene på bloggrollene er tilbake? Jeg regner med at noe er gjort med det på "sentralt hold" nå, og det er jo bra!
Da ønsker jeg dere alle en fin, vårlig tid fremover, og håper jeg er på banen igjen snart! Beklager at jeg ikke får kommentert hos dere nå, men lover å komme sterkere tibake senere! Wish me luck!

12 kommentarer:

 1. Fanajakken på forrige innlegg var veldig flott. Jeg liker din gammel-husmor-touch på bloggen og innleggene dine. Det er en stilig signatur. Dagens innlegg var til ettertanke og jeg ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 2. Alle varme tanker og gode ønsker er herved sendt!
  Måtte din "husmorferie" være deg til nytte, om enn ikke til kortsiktig glede.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 3. Nydelig fanajakke du har strikket!
  Lykke til!
  Stor og varm klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Ja Cathrine, her er det bare å ønske deg lykke til. "Husmorferie" eller ikke, du instruerer vel Bygårdsmannen slik at du kan følge med tenker jeg. Så er du vel på banen før vi vet ord av det. Alt ordner seg for greie jenter vet du.
  Klem og gode tanker fra Berit

  SvarSlett
 5. Mye sant i utsagnet "life is like a box of chocolates". Lykke til. Alltid koselig å titte inn på bloggen din, jeg er også en jente som elsker blått. Ha en fin uke.

  Emma

  SvarSlett
 6. Ønsker deg lykke til med hva enn du skal, håper du snart er tilbake.
  Klem fra Gry.

  SvarSlett
 7. Ojsann! Da håper vi du er plutselig tilbake. Og så fin jakka di ble!!!
  Sees.

  SvarSlett
 8. Hi Cathrine, beautiful fanajakke in blue and white.
  See you after the break.
  Klem Willy

  SvarSlett
 9. Du skriver om ting på en slik oppløftende måte at jeg ikke kan ønske deg annet enn lykke til med dette som skal gjøre ting bedre på sikt.
  Og jeg ser frem til å følge bloggen din, nyte av det som er "ferdig i fryseren".
  Du skal vite at det gir meg stor glede å lese tankene du deler, se de gode bildene...stemninger med nostalgi og eleganse!
  God klem til deg!

  SvarSlett
 10. Ikke vet jeg hva som skjer, men spennende hørtes det ut...;o)

  Nyt våren til vi 'sees' igjen!!!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 11. Må du ta godt vare på deg selv - og jeg skal forandre datoen på linken til din GiveAway inne hos meg!
  Sender de varmeste klemmer og ønsker deg en så god helg du kan ha :))
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett