søndag 20. mars 2011

Living with Pastels!

Å leve med pastellfarger, ja, det kan jeg godt gjøre! Det bringer frem smilet hos meg, og ikke minst blir det noen tanker om sol, sommer og blomster! Det skal bli godt når gresset igjen er grønt, og vi kan vandre over de skjønneste blomsterenger, og fuglene kvitrer, og livet er bare skjønt, dere!
Og tanken på det gjør det nok ekstra lett å drømme seg bort, når H&M Home har kommet med serien Living with Pastels, og jeg er en smule satt tilbake, og ikke kan løpe fra butikk til butikk på en god stund ennå! Alle bildene her er lånt fra H&M Home.
Men da er det godt man har en mulighet til å kjøpe på nettet, og slipper køene og trengselen og alt stresset! Selv om det selvsagt skal bli fint med en real shoppingrunde igjen! Ha en riktig god helg!

8 kommentarer:

 1. god morgen Cathrine,
  ja nå har jeg rullet meg nedover alle dine skjønne innlegg, en stund siden jeg har vært her,
  ja pasteller er vakkert, nydelige bilder du viser, tenk..vi har våren her nå, sitter akkurat nå i solen, ja inne i stua da, men likevel, det er nydelig,
  håper du har det bra om dagen,
  masse god bedring til deg,
  men kjekt med nettshopping.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Ja det kan vi godt leve med:)
  Har ikke vært i Bogstadveien og sett ennå...men må vel det:)
  Ha en riktig fin søndag...her skinner solen så det blir en flott dag ute:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. God søndags morgen Cathrine!
  I morges våknet jeg til fuglekvitter og måtte bare stå opp. Det er en deilig tid vi har foran oss nå. Og pastellfarger er definitivt med på å gjøre omgivelsene lyse og lette. Vi kan trenge det etter en lang vinter. Fint å se at du er tilbake på bloggen med jevne mellomrom - må jo si at en tur innom ditt kreative hjørne er som "balsam for sjelen". Jeg blir så glad av dine innlegg. Fortsatt god bedring til deg! Klem fra Berit

  SvarSlett
 4. Du har så mange herlige innlegg! Skjønne bilder. Har blitt lite til til både blogging og besøk på bloggene i det siste.
  Gleder meg over våren som endelig er her, med lengre lyse dager, sneklokker i hagen samt juleroser.
  ha en fin søndag:-)
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Herlige bilder du har lagt inn i dag:D Nå er nå våren og sommeren rett rundt hjørnet og ingenting passer bedre enn pasteller og roser.

  Ha en flotte søndag :D

  SvarSlett
 6. Jeg skulle spørre deg om hvilken eske med lokk du lurte på - skjønte ikke helt:-) Var det den gamle osteklokken i skapet, mon tro? Den har jeg fått av min mor som igjen har arvet den av sin grandonkel. Den er fryktelig gammel og uten skader. Jeg burde jo ha skrevet at det var den som ga meg samlerlysten på stråmønster. Jeg manglet fat og har også lett etter det i mange år - til jeg fant det som står bak. Passer perfekt. Det er Porsgrunn porselen begge deler.
  Ha det fortsatt bra:-)

  SvarSlett
 7. Deilige farger : )
  Ønsker deg og dine en fin fin søndag!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Sorry you're not feeling well (if I understood google translator correctly). I hope you're better soon.
  This little breath of Spring color is beautiful!!
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett