fredag 15. april 2011

Påsken i sikte!

Ja, nå nærmer påsken seg med stormskritt, og de små gule kyllingene, vil gjøre tilværelsen både myk og gul! Drømmen hadde jo vært å oppleve det som i SPAR-reklamen, hvor både påskepynt og påskemat står klar på bordet, og søte, små kyllinger vekker deg om morgenen!

Klikk på bildet over for å se påskereklamen fra SPAR!

En skikkelig hytteferie i den norske fjellheimen, med sol i hytteveggen, og gnistrende skareføre, lek og latter, og helstekt lammelår og fyr på peisen, hadde ikke vært å forakte akkurat nå!

Men vi kan feire påske i lavlandet også, og her er fordelen at vi kan få oppleve vår i hagen, med krokus, sneklokker og andre løkplanter som spirer og gror, nesten fra time til time!
Og vi kan nyte dagene på terrassen, ja, kanskje til og med grille for første gang i år! Så livet er ikke så aller verst, dere, med tanke på at vi får nyte påsken uansett hvor vi er, og feire at våren er skikkelig i anmarsj nå!
Så det er bare å glede seg, og nyte de fine dagene vi har foran oss! En riktig god og varm påske ønskes dere alle sammen fra Bygårdsmannen og frue!

11 kommentarer:

  1. Hi Cathrine, wonderful spring weekend.
    Hugs from Holland

    SvarSlett
  2. Du har alltid så vakre, fargerike og kreative innlegg!
    Jeg inviterer deg og alle som har lyst til å være med på en kreativ gjettelek inne på min blogg i løpet av påsken.
    Jeg legger ut bilder og så er det om å gjøre å bruke kunnskap, erfaring, fri fantasi og diktning til å lage historier rundt hvem dette er og når bildet er tatt.
    Velkommen til å delta :)

    SvarSlett
  3. Hei Cathrine!
    Nå kan påsken bare komme i mormorhuset! Gule tulipaner og litt annet gult er kjøpt inn, kyllingene funnet frem fra sin mørke kasse og et vakkert vårvær innbyr til familiehygge den nærmeste uken. Nå skal jeg bare kose meg sammen med min kjære mann, barn og barnebarn.
    Ønsker deg og dine en hyggelig påske. Blir vel kanskje barnebarnbesøk hos deg også?
    Påskehilsen fra Berit

    SvarSlett
  4. Vi har 25 slike små for øyeblikket, riktignok ikke helt så gule! Og flere kommer i helga og i selve påska. Velger å ta noen klekkinger rundt påsketider slik at barn som kommer på besøk skal få oppleve dette. De er jo alltid måpende vitne til klekking. Mitt barnebarn sa for to år siden (da var han 7 år) at kjøpte påskekyllinger blir aldri det samme etter å ha kost med sine egne :)
    Ønsker deg en riktig god påske!

    SvarSlett
  5. Så mange fine bilder! Når påsken er så sen som i år, er vel det beste å være i lavlandet. Jeg gleder meg til påske i Hidlesundet. Og håper været viser seg fra sin beste side.
    ha en riktig god påske!
    Klem fra Hjørdis

    SvarSlett
  6. Kos deg i påsken. Nyt fridagene og det fine været som meldes.
    Klem fra Igi

    SvarSlett
  7. Hei Cathrine! Javisst kan vi kose oss vi som også foretrekker å være hjemme i påsken. Verandakos og hagearbeide er virkelig noe å se fram til. Vi har en hytte på fjellet, men akkurat nå har vi fått nok av snø, isholke og vinter. Vår i lavlandet er å foretrekke framfor noe annet.

    Riktig god hjemmepåske!

    SvarSlett
  8. Ja - jeg vil også ha "Spar"-påske :-)
    Hihi - det hadde vært noe :-)

    God Påske :-)

    SvarSlett
  9. GRATULERER! Du har vunnet den første påskenøtten inne på min blogg :)
    Send meg en e-post med navn og adresse, så får du en liten hilsen i posten.
    Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å delta videre :)
    Ny oppgave er lagt ut.

    SvarSlett
  10. Så fine kyllinger det var på bildene dine :) Ha en riktig god påske!

    Klem fra meg :)

    SvarSlett
  11. Vakre bilder og koselig stemning!
    Visst kan vi nyte påsken uansett hvor vi er *s*
    Litt "reklame"-liv med dekket bord og pyntet hus hadde ellers ikke vært å forakte. Vi blir 7 i påsken, og i dag har jeg nesten litt mareritt i forhold til meny og handleliste.... Skal handle i morgen, og den handlingen skal holde t.o.m 2. påskedag. Hvor mye kan 7 mennesker spise?????? Puh!
    En riktig god påske til dere - klem fra Liv

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!