mandag 8. august 2011

...och Sverige vänn!

Ja, drømmene fikk ben å gå på i forgårs, og jeg forstår at jeg satte i gang noen og enhver med drømmen om en aldri så liten gård! Eller et sjarmerende, svensk torp!

Og det hadde vært enormt hyggelig å kunne ønske dere alle hjertlig velkommen til Cathrines Loppehjørne, i en søt liten stue langs landveien et sted!

Ja, å drømme er gratis, men noen drømmer blir jo en realitet, så man skal aldri si aldri! Og som den Sverige vännen man er, kan gjerne også et svensk torp gjøre susen!

Faktisk så reiser vi til Sverige i dag, for en uke eller to på loffen med vårt hus på hjul! Og jeg er hoppende glad for det; sola skinner, og det kan ikke bli bedre turvær, dere!

Jeg skal forsøke å holde dere oppdatert, men ser ikke bort fra at vi igjen vil sykle langs Göta kanal! Ønsker dere alle en fin uke!

10 kommentarer:

 1. Hmmmm, du skal ikke lure mannen min rundt i Sverige på jakt etter "Till Salu"-skilt, vel??!?

  Link:
  http://www.hemnet.se/resultat

  God tur!

  SvarSlett
 2. Å så hyggelig det høres ut:)Kos dere masse,blir spennende og se hva d finner der:)
  klemklem

  SvarSlett
 3. En riktig god tur til dere! Sverige er ikke et dårlig land å kose seg i! Nå hadde vi jo bare 5 dager, og da blir det mye kjøring på kort tid, men vi koste oss lell.
  Har forresten linket til deg i mitt siste innlegg *S*
  Håper dere finner både lopper og drømmetorp - klem fra Liv

  SvarSlett
 4. håper dere får en herlig tur:DDDD Jasså, hjem på hjul? Flere med campingvogn? Vi hadde ei lita reisetralle, for å reise rundt med, (Derav navnet, he-he), men det ble liksom aldri mer enn den første turen. Gubben klarer ikke å rive seg løs fra campingen, Han fungerer på mange måter som en vaktmester der, og trives med det. Så kompromissen er at han fixer og ordner, og jeg sosialiserer på Facebook og blogg:DDDD Og maler, strikker, hekler og syr:DDD Og det innebærer muligens at jeg burde ha hatt et eget hobbyhjørne i forteltet. Det har jeg faktisk ikke tenkt på!!!!! Jaha, jeg har altså nett på et bestemt punkt på sofabordet, så da må jeg kanskje ha all hobbyvirksomheten min på et bestemt punkt også. Nok om det, men vi solgte den lille vogna til mor mi i går, så nå skal jeg kjøpe meg et bedre kamera!!!!!! Det jeg har er et enkelt speilreflekskamera fra Nikon (Nikon D3100), så kan jeg fly rundt å knipse bilder, mens Gubben fixer tette pissoar og sånt, he-he. Og kanskje får jeg meg en retrovogn om 3 år!!! Kanskje er Gubben klar for å dra litt rundt i Norge og Sverige da:DDD Det er en tid for alt, og tiden var ikke inne for å reise rundt omkring.... ennå!! klemz Grethe som har stooooor stand by vogn!!!

  SvarSlett
 5. hei.
  ønsker deg en nydelig ferie uke,
  så deilig på tur,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Det lyder som en dejlig ferie, der venter dig!

  God tur....Helle!!

  SvarSlett
 7. Lykke til på ferden! Vi har vært i Dalarne med vårt hus på hjul, men dessverre ble det en svært fuktig fornøyelse. På grunn av regn og dårlig vær ble det ikke den "loppisturen" jeg hadde håpet på.

  SvarSlett
 8. Skal si du blir bereist denne sommeren! Selv har det stort sett blitt stand by i "Den hvite by ved Skagerak" for min del. Noen dagsturer har det blitt. Ikke det helt store altså. Nå er jeg tilbake i jobb - ganske greit det også. Ønsker dere en fin "utflukt", blir spennende om du finner flere lopper og om du blir et torp rikere på turen.

  Klem fra Berit

  SvarSlett
 9. Ååå...et sånt torp kunne jeg også tenke meg ! Er jo så fine!!
  Ha en fin tur, klem.

  SvarSlett