lørdag 17. september 2011

Loppis i sikte!

Nå er en ny loppissesong over oss for alvor, og jeg er tidlig opp for å være klar til å innta plassene! Klar-ferdig-!

Det er så det kribler i magen, og prikker i ansiktet av forventning! Hver fredag kaster jeg meg over loppeguiden på Loppemarkedinfo, og legger en skikkelig slagplan.

Og Bygårdsmannen forbereder seg med tilhenger og nok tau - klok av skade fra tidligere loppeturer! For det blir IKKE aktuelt, noensinne igjen, å legge så mye som en bitteliten barneseng på taket en gang!

Tidligere loppisfunn!
Denne helgen er det 2 antikk- og bruktmarkeder i Oslo-området. På Ekeberg i Oslo er det Høstmarked (kun lørdag), og i Letohallen på Eidsvold, er det høstens store Brukt & Antikkmesse denne helgen! Se her.

Bildet over (lånt fra Letohallens nettside), viser hvorfor det er helt åpenbart at jeg må dra til Letohallen en tur! For midt i blant tingene her, skimter jeg mye lyseblått Sissel-servise fra Figgjo, som jeg jo har blitt ivrig tilhenger av!

Her har jeg dekket på med deler kjøpt på et loppemarked på Østensjø skole forrige helg, der jeg var så heldig å få tak i kaffeservise til 5! God helg og god loppejakt, dere!

7 kommentarer:

 1. Joda, albuene er skvesset og Gubben er klar. Vi skal på en distriktets få loppemarked nå øyeblikkelig. Og premien til Gubbene er at vi drar rett til lillestrøm for å bese caravanutstillinga der. Ikke ny vogn i sikte, men artig å se hva som skjer på den fronten. Min ønske-camping-vogn er et svenskt egg fra 70-tallet:DDDD Som selvfølgelig skal pusses opp i 70`talls stil:DDDD Klems Grethe

  SvarSlett
 2. Lykke til på loppisjakt! Skulle gjerne funnet mer "Sissel" selv også, men de grønn for mitt vedkommende. Gleder oss til å se funnene på bloggen din. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 3. hei,
  kjempespennende med loppis, er over for denne gang her i byen, å jeg fant ikke noe denne gang,
  kos deg masse,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Loppemarked er så utrolig gøy! :) Min kjære samboer deler ikke helt interessen, men det er jo ikke så viktig! Lykke til i dag :)

  SvarSlett
 5. Så heldig du er som fortsatt kan gå på loppemarkeder. Her foregår dette stort sett sommers tid. Lykke til!

  SvarSlett
 6. He he, ja du kvesser albuene? God loppejakt.

  SvarSlett
 7. Hei igjen!
  Misunner deg litt å bo slik til at du har en masse loppemarkeder "rett rundt hjørnet"! Her hos oss er det et loppemarked i året, og for sikkerhets skyld var jeg for sent ute til åpningen! Kom 1 1/2 time for sent. Trodde dørene åpnet 1/2 11 men starten gikk kl. 09.00.
  Det ble noen stusselige små ting som ble med meg hjem.
  Men som den loppisdronningen du er så har du vel sørget for at Bygårdsmannen har koblet til en riktig stor boggyhenger med kapell og det hele - gleder meg til å se hva du fant!
  God søndag til deg.
  Klem fra Berit
  PS! Du vi venter med de bildene til sommeren - nå er det så stusselig i hagen og jeg har ikke kommet helt i hakk med høstfølelsen inne heller.

  SvarSlett