mandag 21. november 2011

Gavedryss med en smak av jul! Vant du?

Den som ikke sover bort høstnatta, kan få gjort mye, både fornuftig og ufornuftig! Og med et morgenstille hus, er det er veldig fort gjort at tiden foran pc'n forsvinner mellom fingrene på meg!

Og nå som jeg har annonsert at det faktisk blir en Cathrines Julekalender 2011, er det mye jeg må forberede før 1. desember, så jeg blir nok ikke arbeidsledig med det første! Men det er moro lell, som min mormor pleide å si!

Men denne veldig tidlige, mørke morgenstunden, har jeg brukt på noe veldig fornuftig! Jeg har nemlig rukket å trekke de 2 heldige vinnerene av den kreative Give Awayen min! Så nå regner jeg med at jeg kan glede 2 meget uvitende vinnere!
Og som alltid vil jeg gjøre det bittelittegrann spennende, og laaangsomt avdekke hvem som vant! Og Bygrådsmannen er nok like spent som noen annen, der han nå tusler rastløs rundt på kjøkkenet, og slamrer med skapdørene!

Men nå er tiden endelig kommet, og jeg kan fortelle dere hvem den heldige vinneren av Arne&Carlos nye bok Strikkedukker er!  Boken er gitt av Cappelen Damm - les om den her! Og her er endelig resultatet av trekningen...

Sky B er en noe anonym blogger, som skriver morsomt og friskt, og du finner bloggen hennes her!

Premie nr. 2 er Arne&Carlos sin nye bok Adventskalender - strikk en A&C julekule hver dag i adventstiden! Den er også gitt av Cappelen Damm, og har mye hyggelig førjulsstoff! Riktig en go'bok for mor! Og da kan jeg avsløre at...

Du finner Heges blogg her! Hun skriver om seg selv: "En myk, liten blogg om alt mellom himmel og jord og saker og ting som opptar meg!"

Gratulerer så mye begge to, og tusen takk til alle dere andre som deltok! Som en trøst til dere som ikke vant, kan jeg minne om at det blir mange fine adventsgaver i julekalenderen min, som starter 1. desember! Til Hege og Sky B: Ta kontakt med meg her, så får dere tilsendt premien!


7 kommentarer:

 1. Gratulerer til de heldige vinnerne!
  Kikket litt på bladet Familien igjen idag, det med jakken din, vet du :), håper du har hatt mange positive tilbakemeldinger på den.
  Blir moro med julekalender. Fulgte med ifjor!

  SvarSlett
 2. Dear Catrine, I didn't understand, because the translater didn't work, but thanks voor those beautiful pictures you share. You blog makes me feel very happy. And congratulatios to everyone who wins!

  SvarSlett
 3. Gratulerer til hege og Shy, vi andre får vente på advent vi da. :-)

  SvarSlett
 4. Hi Cathrine, thank you for organizing this give away.
  Congratulations to the winners.
  Have a nice day, klem

  SvarSlett
 5. Da tar jeg av meg hatten og gratulerer vinnerne. Lykke til med adventskalenderen!

  SvarSlett
 6. Hei!!
  Så artig! Tusen takk.
  Adresse kjem :)

  SvarSlett
 7. For en gledelig overraskelse!!! Og jeg som elsker julekalender men som aldri får det selv - med mindre jeg tar saken i egne hender. Nå blir det kalender på na mor - og strikkede julekuler! Jippi!!!

  Tusen takk;-))))

  SvarSlett