torsdag 10. november 2011

Mulighetenes marked!

Ved en tilfeldighet kom jeg over en "ønskes kjøpt"-annonse på finn.no, som gjorde meg myk som smør! For her lå det et veldig sterkt ønske bak, om å rette opp i et sørgelig uhell, og glede sin kone! Det sto:

"Min kone arvet krukker etter sin oldemor.Vi har hatt disse i hele vårt ekteskap i 50 år. Disse stod på en hylle. Festene løsnet, og alt ble knust. Krukkene var hvite med blå ranker og lokk på toppen.  Det var 4 store krukker(ca. 20 cm) og 3 små (ca 10 cm.). Mvh ektemann, som ønsker å overraske sin kone med tilsvarende krukker!"
Og da kan man bare tenke seg hvor sterkt ønsket er, om å finne likedanne kjøkkenkrukker, som konens oldemor en gang hadde i sitt kjøkken! Så jeg håper virkelig noen forbarmer seg over ham, og tilbyr ham et krukkesett!
Og på "mulighetenes marked", skal jo alt være mulig! Så det skulle ikke forbause meg om den triste ektemannenen vil få svar på sin annonse (se her), fra noen som tilfeldigvis har et akkurat makent eller et liknende sett med kjøkkenkrukker!
Og da står nok gleden i taket, og konen vil tilgi ham for de dårlig festede skruene, og de kan igjen glede seg over at noen vakre gamle kjøkkenkrukker pryder kjøkkenveggen!

8 kommentarer:

  1. Så søt ektemann :) Håper han får tak i nye krukker. Kjempefin blogg du har Hilsen Tone

    SvarSlett
  2. Søt historie!
    Ja det kan vel hende festene løsner etter 50 år.
    Håper virkelig han får tak i et nytt sett så han kan glede sin kone.
    Nå har jo du hjulpet til med å spre budskapet her :)

    SvarSlett
  3. For en snill mann:))Håper de finner tak i nye,kjipt at alle ble knust :/

    SvarSlett
  4. Det der var jo nesten romantisk :-) Håper mannen får sitt ønske oppfylt :-)

    SvarSlett
  5. For en mann! Det var jo direkte rørende.
    Håper virkelig det er noen som kan hjelpe han der ute.

    Herlig kommentar fra deg på rim. Måtte le da jeg leste den:-)

    Klem

    SvarSlett
  6. Man önskar verkligen att han hittar sina krukor. Vackra är dem i alla fall.
    Anje

    SvarSlett
  7. Så søtt....eller kanskje kjerringa sto bak med kjevla klar til å kakke mannen i hue siden han hadde vært så dum og ikke festa den hylla bedre til veggen? :-)

    SvarSlett
  8. Hei Cathrine!
    Så søtt av deg å tenke på den frustrerte mannen. Håper han har hellet med seg.
    For et par år siden så jeg et slikt sett til salgs på Finn. Det var nøyaktig likt det som sto i mitt barndomhjem - og som tidligere hadde tilhørt min farmor. (Min søster har det nå).Men dessverre var jeg for sent ute til å kjøpe det. Skulle så gjerne hatt et slikt.
    Ellers skjer det spennende ting for tiden - du skal få vite etter hvert.
    God helg!
    Klem fra Berit

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!