mandag 16. januar 2012

Gjensyn med...

...lille Rødhette! For et par år siden prydet denne skjønne utgaven av lille Rødhette bloggen min, og jeg tenkte det var på tide med et aldri så lite gjensyn!
For da hun fikk dette strikkede settet, minnet hun unektelig om den rødkledde lille piken, som gikk så uredd ut i skogen, på vei til sin bestemor med kaker og blomster i kurven!

Luen, skjerfet og vottene strikket jeg til Rødhettes storesøster for noen år siden, og det er hyggelig å se at det er flittig i bruk! Luen er litt snau nå, men vottene og skjerfet brukes ennå!

Jeg har en egen oppskrift på en slik lue som jeg bare kan forstørre litt, så det skal nok snart bli strikket en ny en!

Min egen lille Rødhette har glimt i øyet, og er en ordentlig liten skøyer! Men utålmodig, og veldig glad når fotoseansen endelig er over!

Og mens den virkelige Rødhette må bryne seg på dype skoger...

...og farlige ulver i bestemors seng, kan jeg trøste meg med at det kun er et eventyr, og:

Og da blir jo jeg veldig beroliget!


I det siste har jeg forresten opplevd at jeg ikke får lagt inn kommentar hos enkelte av dere. Hvis dere har problemer med det hos meg, er det fint om dere sier fra til meg her! Med ønske om en fin nye uke!




9 kommentarer:

  1. Hyggelige plagg på et vakkert lite barnebarn!
    Bgm.

    SvarSlett
  2. Hei :-)

    Kjempefint! Nydelig lue på ei nydelig jente :-)

    Ønsker deg en flott uke :-)

    SvarSlett
  3. Den vesle frøkenen er jo som tatt ut av et eventyr! Nydelig strikkesett og en nydelig jente.
    Godt med bestemødre som behersker strikkekunsten! Ønsker deg en fin uke - i kveld er det bunadkurs igjen. Gleder meg.
    Klem Berit

    SvarSlett
  4. Koselig :) Har ikke problemer med å kommentere hos deg. Skiftet selv til en annen nettleser for en stund siden pga problemer, men nå går det fint.

    Ha en god uke! Klem :)

    SvarSlett
  5. En skjønn liten snuppe med nydelige strikkeplagg. Er stadig imponert over hvordan du klarer å hoste opp gamle illustrasjoner som du vever sammen med teksten. Godt gjort!
    Strikkesettet var flott i rødt, men fikk meg likevel til å tenke på boka Snøbarnet. Der er det et barnløst par som sørger over sitt tapte barn, lager en liten snøjente som får skjerf og votter på. Riktig en bok å kose seg med.
    Jeg kom forresten greit inn på kommentarfeltet på bloggen din, men har strevd på f.eks. Solg og Bolig og Nostalgia. Det må være et virus eller no' *S* - Liv

    SvarSlett
  6. Sikke en sod lille pige i en rod strikket kyse. Der er ikke noget bedre end at vare Mormor!

    SvarSlett
  7. Artig å lese om "rødhettene". Tenker bestandig på Carl Larssons Britta når jeg ser rødkledde jenter.

    Har også hatt problemer med å kommentere, men ikke her hos deg.

    SvarSlett
  8. For ei som elsker strikk og gammeldags sjarm var dette ett utrolig hyggelig blogginnlegg å lese :)Må være fantastisk å ha sin egen lille "Rødhette" :)
    Klem Tove

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!