søndag 26. februar 2012

Hjemme er bedst!

Så var vi hjemme igjen, og det kan ikke være noen som helst tvil om at "borte bra, men hjemme best"! Enhver ferie er jo etterlengtet. Men det samme er det å komme hjem igjen!

Og Bygårdsmannen med frue er intet unntak i så måte, kanskje tvert i mot! Vi er nok noen skikkelige hjemme-elskere begge to, og er like glade hver gang vi vender tilbake til vårt lune hjem!

Litt sol og varme var det usigelig deilig å få på vinterbleke- og kalde kropper, og å nyte god mat og drikke.

Men å innta morgenkaffe ved dette kjøkkenbordet, er nok blitt en stor favoritt! Så får bugnende restaurantbord og hotellopphold med "all inclusive" friste så mye de bare kan!

Turen var kjempedeilig, og dere skal få se bilder fra ferien litt senere! Men akkurat nå venter pelargoniane utålmodig på vårstellet sitt, og det skal de få aller først!

Den gamle tallerkenen med "Hjemme er bedst" på, som har fått plass rett over kjøkkenbordet, kjøpte vi i Danmark i fjor sommer, og den er vi begge blitt veldig glad i!


9 kommentarer:

 1. Det er godt når en trives hjemme! Ha en fin søndag!

  Klem :)

  SvarSlett
 2. PS: Hyggelig at du blir med på min giveaway :)

  SvarSlett
 3. Koselige bilder du viser her....og det er sant som du sier......hjemme best

  Ha en fin søndag

  Klem til deg

  SvarSlett
 4. Det er altid dejligt at komme hjem til et yndigt hus! jeg elsker ogsa pelargonier og de blomstre nu her hos mig!

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem - det er så sant, så sant - det er ingen plass bedre enn hjemme! Din tallerken var så søt! Ikke rart du vil ha den på veggen. Jeg storkoser meg i mitt lille hus, og har alltid noe å holde på med, om ikke annet slappe av i sofakroken med en god bok eller et håndarbeid. Mellomste datter kommer hjem til onsdag, da har hun med mann og to små barn vært i Karibien i 4 uker og jeg har ikke misunt henne det grann!
  Mine pelargonia kom opp fra kjelleren i dag, så får vi se om de har overlevd vannskjøtsel siden i høst. Har nemlig hatt en alenedag da morfar og minstejenta har vært i Vikersund på VM i skiflyging. Så nå skinner huset (i alle fall i mine øyne) og jeg er klar til en ukes vinterferie. Da skal en stor pappeske med bilder (malerier) og fotografier opp fra kjellern og sorteres og settes i album. Har planer om rammer på alle gamle barnehage- og skolebilder. De skal få sin plass i trappen til 2. egt. Så gjenstår det å se om planen blir iverksatt.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld. Hilsen Berit

  SvarSlett
 6. Velkommen hjem til våren. Får håpe det varer!

  SvarSlett
 7. Jeg er nok en "hjemme best" type, og derfor er vi lite ute å reiser. Vi kommer sjelden noe lenger enn til campingen 15 km unna, og vi trives med et. Ha en flott uke. Klem Grethe

  SvarSlett
 8. Alltid deilig å komme hjem igjen ja. Koselig kjøkkenbord å nyte kaffen ved hos deg =)

  SvarSlett