lørdag 17. mars 2012

Påske plukk!

Påsken kommer tidlig i år (Palmesøndag er 1 . april), og nærmer seg med stormskritt! Og da er det selvsagt på høy tid med litt påske plukk!

Først ut er disse pottskjulerne, som du kan strikke på et par kveldstimer! Den ene er i flettemønster, den andre i perlestrikk. Oppskriften finner du hos DROPS her!

Og hvem ville ikke bli overlykkelig for et slikt personlig God Påske-kort! Det lille korsstingsbroderiet kan selvsagt brukes på andre måter også! Du finner mønster hos Hjemmet.dk her!

Og denne søte og trinne kyllingen hadde sikkert vært hyggelig å lage! Så det er bare å ta frem heklekroken og sette i gang! Oppskriften finner du hos DROPS her!

Mange sverger til påskeharer, og de kan også være riktig så søte! Ønsker du å ha noen søte eggevarmere på påskebordet, finner du oppskriften her!

Og ingen påske uten egg til å henge i en spirende bjerkekvist eller fruktgren! Dette egget hekles i skjønne pasteller og fyller med ullvatt e.l. Oppskriften finner du her!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god helg!

6 kommentarer:

flink pike sa...

Mange fine små påske-prosjekter!
Likte de potteskjulerene jeg. Men spørs om jeg kommer i gang... Får nøye meg med å lage påskepynt med ungene i år tror jeg.

God helg!

Hilde sa...

Den heklede kyllingen var suprskjønn :-)
Hilde

Anonym sa...

Må legge bånd på meg for ikke å finne frem påskepynten. Men synes det er greit å vente enda en uke. Den lille trinne kyllingen var min favoritt - har du heklet slike?
God lørdagskveld fra Berit

Anette sa...

Så fin pynt:))Koselig!Ha en fin kveld,klem Anette

Fjellets datter sa...

Gratulerer med fine tall!
Kjempeflotte premier som jeg gjerne blir med på trekning av!
Tar 3 lykkelodd...kommentar, linke, og blir følger.
Ha en god søndag!
Klem fra Kristin

Martha sa...

thank you for sharing the patterns. i love those cross stitch chick cuties!