fredag 13. april 2012

3 års feiring!

Tusen takk til alle som deltok på Jubileums Give Awayen, og takk for søte, gode ord! Tenk at jeg har blogget i 3 år, og kan feire over 150.000 besøk!

I går ble jubileet behørig feiret, mens i dag har jeg vært grytidlig oppe, sammen med andre morgenfugler, og foretatt trekningen med den gode hjelperen Random!

Og hele 5 heldige vinnere får den splitter nye ideboken Familien Håndarbeid! Boken er på 124 sider, og har flotte strikkeoppskrifter til vår- og sommer, hekling i friske farger, ideer til ting du kan sy til hjemmet ditt, og mye, mye mer!

Familien ga ut en tilsvarende idebok i fjor, som fremdeles er å få kjøpt i Familien Lille Butikk her!

Og Familien gir 5 vinnere Familien Håndarbeid for både 2012 og 2011! Så her bli det mye godt håndarbeidsstoff! Og de 5 heldige som vant Familiens Idebøker er:

Tanja K, som er fast leser!
Åshild i  Bestemors hage
Mari, uten egen blogg

1 vinner får boken "Fest! Alt du trenger for en vellykket fest." (Cappelen Damm) av Liselotte Forslin. Om boken:
De profesjonelle festfikserne hjelper deg med alt du behøver å tenke på når du skal arrangere selskap, dandert i et sukkertøy av en kokebok. Du får hjelp til å planlegge menyer, finne ut hvor mye du trenger av hvert slag i en buffé, vite hva du kan lage i forveien (står i hver oppskrift) og ikke minst oppskrifter på en mengde vidunderlige retter, som vil få de imponerte gjestene dine til å smile av matlykke når de går hjem. Her er all hjelpen du trenger for å arrangere et hvilket som helst selskap. 

Og den heldige vinneren av boken Fest! gitt av Cappelen Damm er; Tone med Mitt dill og dall.

GRATULERER så mye til alle dere som vant! Send meg en e-post, så jeg får navn og adresse, så premien kan sendes! Og mens jeg venter på det, får jeg rydde opp etter gårsdagens fest!

God helg, og kos dere med god samvittighet!


7 kommentarer:

 1. Så heldige vinnere! Gratulerer med 3 års bloggejubileum =)Blogglandia er ikke det verste stedet å ferdes.Skjønn rutete "duk" du har på bloggen din også, ble så trivelig stemning.

  SvarSlett
 2. Hm...hilsenen jeg skrev forsvant da jeg trykket "publiser". Ja ja, ville bare si gratulerer med bloggjubileet og at jeg likte den blårutete duken du har som bakgrunn =)

  SvarSlett
 3. Jahuuu!!! Jeg vant! :)
  Gleder meg til inspirasjonen kommer i posten :) tusen takk !
  Klæm

  SvarSlett
 4. Det var hyggelig beskjed å få. Jeg sender deg en epost med adressen.

  God helg.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med så mange besøkende og gratulerer til de heldige vinnerene! Ikke noe rart at telleren har rundet 150 000 - du har virkelig en blogg til å bli glad av. Gleder meg til fortsettelsen. Klem Berit

  SvarSlett
 6. Så moro å vinne :-D
  Og ikke minst koelsig at du deltar i min lille give away også.
  Har sendt deg en mail!

  Klem Karianne

  SvarSlett
 7. Hei Cathrine Tillykke med de mange besøgende og 3 år i Blogland. Det er en flot indsats og en Super Give Away
  - jeg har sat linket ind på min egen blog så flere får fornøjelsen af dine indlæg!

  Ha' en dejlig dag
  Knus fra frøken Frida

  SvarSlett