tirsdag 10. april 2012

Ikke glem...

...å delta på min jubileums Give Away! Fristen går ut om kun 2 dager, og jeg er kjempespent på hvem av dere som vinner!

Jeg feirer at jeg har blogget i 3 år, og i løpet av dagen i dag passerer jeg 150.000 besøk! Det er jo helt utrolig, og jeg setter stor pris på hvert eneste ett av dem!

Du kan vinne disse idebøkene!
I tillegg viser det seg at de som besøker meg, er inne på flere innlegg. Så antall sidevisninger for Cathrines Kreative Hjørne ligger på svimlende 200.000 det siste året!

Du kan vinne denne boken!
Så dette må feires! Men husk at fristen er 12. april. Du kan delta på Give Awayen her! Lykke til!


2 kommentarer:

  1. Å nei da, jeg har ikke glemt! Måtte skrolle meg litt ned på siden din for å se at jeg hadde meldt meg på og det hadde jeg selvfølgelig. Siste feriedag i dag og påsken er ryddet bort for i år. Nå er det vårlige pasteller i rosa og lyse blått som gjelder. Det er ordentlig koselig å pusle rundt i huset når jeg har det for meg selv (ja gymasiasten er hjemme men hun sover enda). Nå har jeg en liten pause og koser meg i blogglandia. Her er et ufyselig regnvær, men huset er holt, godt og varmt så jeg skal ikke klage. Ønsker deg fortsatt en trivelig uke. Klem Berit

    SvarSlett
  2. Gratulerer med jubileum. Du har en flott blogg så det er ikke rart det er mange som besøker den.
    Jeg deltar gjerne med tre lodd.
    Han en flott dag videre.

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!