mandag 7. mai 2012

Hipp, hipp hurraaaa!

Nå har jeg mest lyst til å løpe rundt og rope hurraaaa, for endelig har jeg klart det! I hvert fall har jeg klart å hale i land en halv seier!

For som sikkert mange av dere andre også bittert har fått erfare, er den nye dynamiske bloggmalen en uskikkelig bølle, som endret bloggen min for alltid. Og alle forsøk på å få tilbake det opprinnelige oppsettet, har mislyktes.

Så nå har siden min dessverre blitt mye tyngre å scrolle ned, selv om jeg har tatt bort mange av sideelementene, og har mindre format på bildene. Jeg vendte tilbake til enkel bloggmal, og kommer til å fortsett med det.

Så jeg angrer veldig på at jeg ikke forsøkte meg med loppebloggen min først, så jeg hadde fått sett resultatet på den, før jeg endret på hovedbloggen. Men, hvem skulle trodd at det var uopprettelig, når jeg faktisk klikket på "gå tilbake til gammel bloggmal", uten at det hjalp det minste!

Så moralen er at en forandring (til tross for god forhåndsreklame) ikke nødvendigvis er et fremskritt! Men nå er det for sent å snu, og jeg får gjøre det beste ute av det! Hva er din erfaring med den nye, dynamisk bloggmalen?

17. mai inspirasjonen er hentet fra DROPS - se her!


8 kommentarer:

 1. Härliga bilder!!!
  Så söt vovve!
  och lilla pojken var så fin!
  Ha en fin vecka
  kramar Kathrine

  SvarSlett
 2. Huff så dumt...men ikke se mørkt på det, jeg har nemlig klart det "stykke" å gjøre det om til nytt grensesnitt 2 ganger, like fortvilet hver gang! Husker ikke hvordan jeg fikk det tilbake, men jeg trykte på alt som var...og gikk inngående inn i hver utfoming, tilslutt kom det heldigvis "back in basic"!
  Lykke til og god kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Sånne datagreier er ikke alltid bare, bare :-/
  Takk for god inspirasjon via bildene :-)

  SvarSlett
 4. Så godt du i alle fall kan poste innlegg her i bloggen din - hadde vært veldig stusselig uten! Har deg liggende på favoritter, og må innom hver dag. Nusselige 17. mai duppeditter - må si de to barna var de fineste. Fortsatt fin mandagskveld til deg - Berit

  SvarSlett
 5. Da vet jeg at jeg fortsatt skal holde meg til enkel bloggmal. Orker ikke så mye kluss og frustrasjon ;)

  Tror det er lurt å ha en testblogg hvor man prøver ut ting og tang før man bestemmer seg for om det nye er noe å satse på.

  SvarSlett
 6. Huff så leit - for deg og oss. Du som hadde så fin og gjennomarbeidet blogg! Nå skal det sies at bloggen din fortsatt er fin og tekstene dine er jo like lune, humoristiske og informative som før.
  Min blogg er på ingen måte så avansert som din, og forandret seg ikke.
  Koselige 17.mai-bilder. Nå er det ikke lenge til, og jeg har allerede begynt å holde inn midtpartiet - mon tro om bunaden fra 1974 klarer brasene i år igjen *S* - Liv

  SvarSlett
 7. For å si det sånn - jeg er livredd for å tukle med malen min!!! Har lenge tenkt jeg skulle "freshe" opp på bloggen, men jeg tør ikke av frykt for å slette eller få et resultat jeg ikke blir fornøgd med - må nok få hjelp av noen som forstår blogger bedre enn meg selv....

  Ha en fin uke videre!!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 8. Jeg kjører helt enkel stil og har ikke merket noen ting, jeg. Men så har jeg ikke gjort noen endringer på en stund heller. Jeg er nokså datadum, så for meg er det enkle det beste.
  Min erfaring er at jo mer det er i "margene", jo tregere blir bloggen.

  Men jeg syns bloggen din ser helt fin ut jeg!

  SvarSlett