onsdag 20. juni 2012

God sommer!

12 kommentarer:

 1. God sommer til deg også!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. God sommer til deg også! Må samtidig berømmme deg for ditt forrige innlegg. Herlig lesestoff med mye nasjonalromantikk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Gavene falt i smak, og restene av gavene hun fikk var også veldig bunadspreget, så det passet godt!

   Klem Cathrine :-)

   Slett
 3. God sommer! Ferie? Håper du får flott vær!
  Så nydelig presang du har laget til din mor! Du er så kreativ!! Dette hadde jeg blitt kjempeglad for og rørt over. For en koselig ramme om dagen! Et veldig koselig innlegg.

  Og konkurransen - den vil jeg være med på. skal skynde meg å linke og kommentere på den rette plassen:-)

  Ha en flott sommer!!

  Klem:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, vi har sneket oss til litt ferie, og jeg kommer sterkere tilbake etter et par uker i Deilig Danmark! MÅ hit hver år! Takk for go'ord om gavene, ja, jeg koste meg med det! Og dagen gikk strålende! Håper dere får en flott sommer i Hidlesund! Klem Cathrine :-)

   Slett
 4. Hei Cathrine!
  Du har vel ikke tenkt å ta ferie fra bloggingen??? Er det noe jeg vil savne så er det dine koselige innlegg. Alltid så godt gjennomarbeid og til inspirasjon for noen og enhver. Jeg er heeelt avhengig av dine blå innlegg, de er som manna for sjelen. Men riktig god sommer til deg og dine også så håper jeg at jeg har tatt feil med tanke på bloggferie. Klem Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi, hi, jo da, vi har sneket oss stille og rolig avgårde på ferie, men kan trøste deg med at jeg har noen innlegg på lur! Og kanskje blir det noe ferskt fra ferien - vi får se! Veldig hyggelig at du vil savne innlegg fra meg, så jeg lar deg ikke bli helt uten, vet du! Ønsker deg en riktig god ferie, og kos deg masse!

   Klem Cathrine :-)

   Slett
 5. Have a wonderful midsommar.
  Klem,

  SvarSlett
 6. Ønsker deg en flott sommer Cathrine!
  Sommerklem fra meg :)

  SvarSlett