fredag 22. juni 2012

Jordbær på alle fat!

Snart bugner det av søte, norske jordbær, og det gleder vi oss veldig til! Da vil vi fråtse i den røde herligheten, og bruke dem i kaker og desserter!

En veldig god start på jordbærsesongen, er Sommerens sødeste rødgrød med jordbær og rabarber - se oppskrift her!

Og en nydelig versjon av Panna Cotta, er denne med jordbær - se her!

Best av alt synes jeg det er med en kurv jordbær som man spiser som den er, mens man sitter på en grønn eng, nyter sommeren, og bare er til!


5 kommentarer:

  1. Ingen ting er som norske jordbær,herlige og søte og smaker så godt:)
    Ønsker deg ei fin helg!
    Klem

    SvarSlett
  2. Og - ikke minst på Pavlova-kaka! Namnam! Ha en fin dag! Synnøve

    SvarSlett
  3. Ummmmm que apetecibles se ven los postres. Feliz fin de semana.

    SvarSlett
  4. Så enig, så enig - å nyte nyplukkede norske jordbær, sittende i en blomstereng må være den ultimate "fritidsbeskjeftigelse". I mormorhuset har det de siste 35 år blitt bakt jordbærbløtekake 26. juni. Da har morfar fødselsdag, og det eneste han ønsker seg er nettopp - bløtekake med krem og masse friske jordbær. Så også i år. Så det skal han selvsagt få. Håper dere har det fint i Danmark og at du kommer hjem med noen go'biter å vise frem på bloggen.
    Klem Berit

    SvarSlett
  5. Hello Catherine :)
    I'm just catching up with your blog. It looks beautiful as always. I enjoyed these pictures. I hope you have a good weekend.
    Beth :)

    www.bethretro.com

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!