mandag 10. september 2012

Hvem vant Familiens Strikkebok?

Da har jeg vært grytidlig oppe og foretatt trekningen av 3 heldige vinnere av Familiens Strikkebok!Jeg kan ikke si at det var så veldig krevende, siden jeg overlot arbeidet til Mr. Random
 
Til gjengjeld overlot han til meg å lage frokost, men det kan jeg leve med! Mr. Random (= Bygårdsmannen i forkledning) kan dermed bekrefte at trekningen var rettferdig, og jeg kan røpe at de 3 vinnerne er:
 
Tovepia, som er en racer på både hekling og strikking, men som gjerne vil ha litt ny inspirasjon! Hun skriver frodig om livet i trønderlagen, og har alltid er morsom kommentar på lur!
 
reSIRIkulert, som nylig var så uheldig å miste alt strikkegarnet, hobbybøkene og oppskrifts-heftene sine i en oversvømmelse, og som derfor sårt trenger litt ny inspirasjon og nye oppskrifter!
 
Janne i Fagerlia, som er en kreative dame, som bl.a. maler de flotteste motivene, og som gjerne strikker, syr, hekler og mye mer!
 
Gratulerer så mye til alle tre, og takk til alle dere andre som også var med! Vinnerne kan ta kontakt med meg her
 
 

7 kommentarer:

  1. Gratulerer til de heldige vinnerne :)
    KLÆM

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye til vinnerne!!!
    Klem Tone

    SvarSlett
  3. Wow, nå ble jeg skikkelig glad!!!!..å, hvor jeg gleder meg til å få det!
    Tusen takk!!..har sendt en mail;)
    Klemmer fra mæ;)

    SvarSlett
  4. Gratulerer til de tre heldiggrisene! Selv håper jeg på bedre lykke neste gang.
    Ønsker deg en flott uke Cathrine! Hilsen Berit

    SvarSlett
  5. Gratulerer til de heldige vinnerne...juhuuu...
    Ha ei god ny uke.
    Klem fra Kristin

    SvarSlett
  6. Tusen, tusen takk! Fikk strikkeboka i posten i dag, og ble kjempeglad. Har allerede sett meg ut noen oppskrifter som skal prøves så snart jeg er ferdig med pågående prosjekt.

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!