onsdag 5. september 2012

Jazz the Cat!

I et land ikke så veldig langt borte, lever katten Jazz et rolig landsbyliv. Han har fått et lykkelig katteliv hos Beth og Tim, som behandler han som en liten landsbykonge!
 
I vinduet flagrer fargerike vimpler, som han kan titte på...
 
når han ligger i mors og fars seng og gjør slettes ingen ting!
 
Han bare venter på at tiden skal gå, så han kan få litt klapp og et fang og ligge på!
 
I mens så titter han litt på den store, rosa solen, som de  har fått midt i taket, og snur ryggen til lysene, som i grunnen er ganske sjenerende!
 
- Nå synes jeg at hører noen, sier han til seg selv. - Endelig! Da blir det vel mat og få!
 
 - Men, cupscakes er da ikke noe for en skikkelig katt, må de vel forstå?
 
Alle bildene er lånt fra Beth Retro, som tar de skjønneste foto! iPhone deksel og andre produkter med hennes bilder kan kjøpes her, og web siden hennes finner du her!
 

3 kommentarer:

  1. Flotte bilder alle sammen!Som det står på veggen hos min datter: "A home without a cat is just a house". Men tiden med katt i huset er forbi hos oss. Men det er koselig for barn å ha et dyr i hus (ja for oss voksne også for den slags skyld).
    Ønsker deg en fortsatt god dag!
    Hilsen Berit

    SvarSlett
  2. Aww :) This is lovely Cathrine, thank you! It's lovely to see Jazz on a different blog. I'll have to show her ;) I loved reading this, I'll have to show Mum. I hope you're well and having a good week!

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!