torsdag 25. oktober 2012

Lykkelig vinner!

Tusen takk til alle som deltok i Give Awayen min, der premien var 1 årsabonnement gitt av Lev Landlig!

Trekningen har foregått en tidlig morgenstund, mens det var stille og rolig i huset, og vinnerloddet befant seg i dette søte melkespannet!
 
Jeg hadde desverre ingen søt, liten medhjelper denne gangen, men har måttet foreta trekningen selv! Men det har gått bra, selv om det har vært litt hektisk, fordi jeg har bakt samtidig!

Og da kan jeg avsløre at den heldige vinneren er....
 
Anne H. med bloggen Annes lille hobbykrok! Anne lager de flottest kort, og ta gjerne en titt på bloggen hennes! GRATULERER så mye, Anne! (Ta kontakt med meg her) Og tusen takk til alle dere andre som deltok og linket!
 
En liten påminnelse: Ikke glem å delta i trekningen av 3 stk. Familiens Juleideer - delta her! Og ikke glem å stem på om dere vil ha julekalender på bloggen min i år eller ei - stem her!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer til vinneren. :o)

  Så flott soverommet deres har blitt. Virkelig lekkert, og ekstra hyggelig at du kan bruke de vakre farmor-møblene.

  Nå skal jeg inn å se på garn og oppskrift til en Marius-genser. Ble så fristet av den fine du har laget, at jeg tror jeg må prøve meg på å strikke en slik til yngste datteren på 13. Hun har ytret ønsket om at hun synes den er så fin. Tror kanskje at jeg skal ha andre farver, hennes yndlingsfarve er lyseblått (som sin mor), så da er jeg spent på om de har den nyansen som hun liker aller best. Som deg er jeg ikke glad når det kommer til å montere en genser (nå er det i alle fall leeenge siden jeg har gjort det) så akkurat det gruer jeg meg litt til. Men, men, den som intet våger osv.

  Ønsker deg en glad og koselig helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til den heldige vinner!
  Her blir det ikke mye tid til strikking. All tid går med til bunadsøm. Skal foresten strikke en blondekant til å ha nederst på forkleet i steden for frynser, men det er litt frem i tid. Var innom bunadmagasinet og bestilte en flott bunadpose (blå selvfølgelig). Det kan anbefales for alle som lider av symaskinvegring! Ikke så hakkende gal pris heller. Og fin var den også.
  Ha en flott dag og en riktig god helg!
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 3. Hei
  Gratulerer til den heldige vinner:)
  Så lekkert soverom med så mange fine skatter, heldige deg:)
  Her uler snøstormen ute, ble vinter i år og gitt;)
  Ha en fin dag!
  Klem Hanne

  SvarSlett
 4. Å, nå var jeg vel heldig!
  Kjempefin premie og jeg kommer til å kose meg med hvert eneste blad som kommer!
  Tusen takk!!
  Klem, Anne :)

  SvarSlett