fredag 12. oktober 2012

Prikken over i'en - jakten på en arbeidslampe!

Jippi, jeg har fått et nytt skrivehjørne, og nå er det bare prikken over i'en som gjenstår! Rommet kalles for farmorstua, og er et kombinert gjesterom og skriverom for fruen i huset!
Jeg skal snart vise dere vårt nye soverom med arvede møbler fra min farmor (som jeg skrev om her og her), men foreløbig er ikke alle detaljene på plass, så dere må nok vente litt til!
Lampe fra House Doctor - ser her!
I øyeblikket er det en arbeidslampe til farmorstua som står i fokus, og jeg har valgets kval m.h.t. hva jeg skal satse på!
Hos House to Home, har jeg funnet mange gode kandidater, bl.a. den grønne lampen over fra House Doctor!
Og som jeg har antydet tidligere, er rosemønster blitt et viktig innslag i farmorstua, og da hadde det jo passet veldig godt med denne bordlampen - hvis den bare hadde gitt godt nok lys!
En klassisk skomakerlampe hadde også vært hyggelig, og hadde passet godt inn!
Men det som er min kandidat nr. 1, er denne lampen fra Lisbeth Dahl! Lampen kan man få kjøpt fra danske Møllegaarden her. Hvilken farge tror dere at jeg velger?
Her er en liten smugtitt fra min nye skriveplass! Fortsettelse følger!

God helg!

5 kommentarer:

  1. Lykke til med valget! Jeg kunne tenkt meg alle sammen jeg ;)
    KLÆM

    SvarSlett
  2. Her var det mye vakkert å se på. Skjønne lamper alle sammen. Jeg har en i crem i fra Lisbeth Dahl. Liker den godt.

    SvarSlett
  3. For et nydelig rom!..og klart du velger den blå:))
    Ha ei flott helg videre, klem fra mæ;)

    SvarSlett

  4. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :o)
    Kjempefint rom, her blir det nok koselig å blogge. Mange fine lamper; likte godt både House Doctor sin og Lisbeth Dahl's lampe.

    Ha en fortsatt fin helg!

    Mona

    SvarSlett
  5. Hei igjen! Det skulle ikke forundre meg om du valgte den blå! Men tror den hvite også hadde vært fin siden det går litt i rosa hos deg. Flotte alle tre synes jeg.
    Her er det besøk av 3 barnebarn fra Arendal i helgen og mellomste datter fra Oslo, så det er livat kan man si. God helg til deg fra Berit

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!