torsdag 22. november 2012

Ikke glem...

å delta på Give Awayen, der du kan vinne Magisk søm av Tine Solheim! Dette er en fantastisk flott bok, som både inspirere og gir praktiske sømtips, og ikke minst har den mønsterark med 100% gjengivelse i str. S-XL!
Det er Cappelen Damm som gir boken til 1 heldig vinner! Trekningen foretas 25. november, og du deltar HER! Lykke til!

2 kommentarer:

 1. Dear Cathrine, the translation works "again". It's a pleasure to "watch" the beautiful pictures on your blog, but it is much more fun, understandig what you are writing about. Thnxx, Wieke

  SvarSlett
 2. Å glemme denne give-awayen din gjør ikke så mye for min del, men å ikke legge igjen en kommentar, det glemmer jeg ikke! Har vært hos kiropraktor i dag og er temmelig mørbanket. Men det gjør godt etter hvert, så jeg får lide i stillhet.
  Som jeg gleder meg til å pynte til jul!!! Foreløpig har jeg kun tre enslige hvite svibler i kjøkkenvinduene. Og de rødprikkede green gatekoppene er enda på vent. Det er de blå som gjør nytte som blomsterpotter enn så lenge.
  Gleder meg også til å plukke inn materialer fra naturen (les hagen). Oppdaget til min store glede at det finnes en trollhassel gjemt under en masse andre busker. Gjett om den skal beskjæres til jul da!
  Ha en fin kveld da Cathrine, hilsen Berit

  SvarSlett