søndag 25. november 2012

Tid for julemarked!

Fra Julemarked på Moen (Risør), som har marked lørdag 1. desmeber!
Så er tiden kommet, da det arrangeres mange hyggelige julemarkeder rundt om kring! Og det er virkelig verdt å få med seg!
 
Julemarked på Lier bygdetun søndag 9. desember - se her!
Her får du julestemning i massevis, og kan kjøpe forseggjorte julegaver, julekaker og julemat! Og ikke minst kan man få smake på godsakene, og endog enkelte steder ta julemiddagen på forskudd!
 
Det kan du gjøre i dag hvis du besøker Kråkstad samfunnshus i Ski, der det arrangeres stort julemarked kl. 12-17! Se her!
 
Lev Landlig har som vanlig laget en oversikt over årets julemarkeder, og du kan selv bidra med å oppdatere listen! Se her
 
På Norsk Folkemuseum i Oslo arrangeres det tradisjonelle julemarkedet de to første helgene i desember! Der kan man få oppleve julepyntede stuer, historiske juletradisjoner, markedsboder og konserter!
 
Maihaugen på Lillehammer er det også tradisjonelt julemarked 1. og 2. desember - se her!
 
Og 8. og 9. desember skal det være stort julemarkedWaldemarhøy i Ski - se her! Det er A. Larsen Husflid som arrangerer julemarkedet - ser her for program!

Så nå gleder vi oss til julemarked i dag og, og håper å få kjøpt noen fine julegaver, og kanskje noe godt å ta med hjem! God søndag til dere!
 

3 kommentarer:

 1. Hei;)
  Julemarked er kjempekoselig;) Bare det å gå rundt å kjenne på stemningen og alle duftene;))
  Førte helgen i desember skal jeg delta på julemarked sammens med noen kreative damer i Malvik (utenfor Trondheim). Gleder meg;))

  God søndag;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 2. Hei Cathrine! Så hyggelig at du fant plass til "mitt" lokale julemarked først i innlegget ditt i dag! Dessverre blir det ikke aktuelt for meg å besøke Moen i år. Det er bursdagsfeiring i familien og med besøk av mellomstejenta og familien blir det mormorhelg for mitt vedkommende. Gleder meg til det. Men at det er mye både fint og ikke minst godt å finne på julemarked er i alle fall sikkert. Skal ha meg en tur på Hjembu Gårdsbutikk og handle litt julemat. De er superflinke og lager de lekreste ruller og skinker. Må prioritere litt når jeg er i full jobb og da er det kakebakst som får første pri. Hadde meg en bytur i går og fikk kjøpt litt ny julepynt til inngangspartiet. Gleder meg til å dille til der i år. Skulle bare så inderlig ønske at huset hadde en annen farge! En ting er i alle fall sikkert - det skal bli hvitt til våren! Ha en fortsatt hyggelig søndag!
  Her blåser det hatter og høy og sjøen skummer skikkelig utenfor her. Litt av et skue! Klem Berit

  SvarSlett
 3. Nå har til og med JEG skjønt at jeg må begynne på juleforberedelsene. Julemarkeder er en flott måte å komme i den rette stemningen på samtidig som man får kjøpt fine julegaver og støtter lokale kunsthåndverkere o.l.
  Tusen takk for oversikten. Skulle gjerne vært på dem alle :)

  SvarSlett