lørdag 23. februar 2013

- Aldri mer Thomas Cook!

Bygårdsmannen og frue har nettopp vært en tur i Paradis, der palmene sto tett, og de kritthvite sandstrendene fristet til både soling og bading!
Men turen til Paradis var heller tornefull, og rent ut sagt marerittaktig! Så vi kommer aldri, aldri til å reise med Thomas Cook Air-lines igjen! En 12-16 timers flytur uten å få plass til bena, satte spikeren i kisten for Bygårdsmannen!
I fjor reiste vi til Gran Canaria med Thomas Cook, og det var 5 1/2 time på et enda trangere fly. Vi begynte å grue oss til hjemturen med en gang vi kom frem!
Men siden vi nå skulle reise langt denne gangen - til Krabi i Thailand - trodde vi at flyene ville være mye mer romslig. Men så feil kan man altså ta!
Vi forventet riktig nok ikke 1950-talls standard, der man hadde både sovemulighet...
...og plass til å ta et slag kort!
Men vi forventet heller ikke det stikk motsatte!
Her er fruen lykkelig på stranden, og dagene der var så absolutt herlige og ga mersmak!
Solnedgangen i AoNang var ufattelig vakker, og mange samlet seg på stranden for å se solen gå ned!
Men, det flotte reisemålet til tross - etter denne erfaringen har vi planene klare for vår neste utenlandsreise, og det blir aldri mer Thomas Cook!
 
Visste du forresten at...
*  Velger du å reise med Ving eller Tjæreborg-Spies, så bruker de Thomas Cook Airlines til sine flygninger?
* At Thomas Cook Airlines nettopp har blitt svartelistet av svenske Allmänna reklamations-nemden? Se her
* At du kan sjekke plassen og setestr. om bord i flyene til Thomas Cook Airlines hos Seat Guru?
Det forundrer meg egentlig at vi i 2013 finner oss i å bli stuet sammen som sild i tønne, og i tillegg betale i dyre dommer for det! Hva med et lite opprør, folkens?
Gi oss tilbake flykomforten!
Og lurer du på om noen kan tilby en smule flykomfort i dag, så ta en titt på Emirates Air-Lines Airbus fly her! Wow, sier jeg bare!
 
På vår neste utenlandsreise velger vi å:
1. Reise med rutefly, og bestille flyturen via Trip Adviser her!
3. Sjekke flyet hos Seat Guru før vi bestiller!
2. Bestille hotell selv via Trip Adviser her!

2 kommentarer:

Blått til lyst sa...

He, he .... eller huf, huff!
Vi fløy med Thomas Cook for første gang i fjor høst, og det var bare en "kort" tur til Tenerife, men ja! - det var trangt.
Vi ikke veldig lange, verken den ekte mannen eller jeg, men jeg satt ved siden av en eldre, lettere dement mann på godt over 1,90 som i tillegg hadde kneprotese. Stakkars, det var ingen god tur for ham. Han fikk bytte sete med meg, slik at han kunne strekke benet bittelitt ut i midtgangen, men godt ble det ikke. Han ville gjerne betalt mer for å sitte på seteraden ved nødutgangen, men det var visst ikke tillatt for dem med proteser.
Helt enig - på lengre turer er det ikke ok å leke sild i boks!
Godt dere i alle fall hadde det fint på reisemålet *S* - Liv

Red Hobbitt sa...

Hørtes herlig ut med et avbrekk i varmen på denne tiden av året. Kjedelig at reisen ikke ble som den ble. Vi har reist med Thomas Cook flere ganger fra Evenes til Tenerife (og det er faktisk bra mange timers reise) og har hatt en helt annerledes opplevelse av reisen. Det har vært helt nye fly med god plass for beina og utrolig god service.