lørdag 9. mars 2013

Påske snart! Mye fint du kan lage selv!

Det er tidlig påske i år, så det i grunnen på tide å tenke på påskepynt og påsketing du kan lage selv! Som denne Påskeharen, som gjerne vil finne seg en fin seg en fin plass i heimen (se oppskrift her)!
påskebordet vil vi gjerne sette på mye godt, og dekke fint på, men først av alt må vi lage maten!
Og når påskematen serveres, er det selvsagt stas å ha et riktig pent påskeforkle på seg! Dette har et hyggelig broderi, og mønsteret finner du her!
I påsken skal man jo spise mye egg! Og da er det først og fremst viktig å kjøpe nok egg, og ikke minst å vaske dem før bruk!
Og det er i alle fall viktig å holde dem varme, så hva er mer praktisk enn disse søte, broderte eggevarmerne? Mønster finner du her!
Og på påskebordet skal det finnes alt mulig godt, som dette italienske påskebrødet! Oppskriften finner du her!
Da tenker jeg at de kreativiteten er satt i sving! Men trenger du enda flere påskeideer, så kan du gjerne lage påskeserviett og gryte-kluter - se her!
Med ønske om en riktig god og vårlig helg!

5 kommentarer:

 1. Koselig innlegg. Det er helt utrolig to uker til så er det pæskeferie. ;))

  SvarSlett
 2. Så mye fint du deler med oss. Elsker dine gamle fotos fra gamle dager. En veldig kjekk side du linket til! Takk!!

  Ha en god helg!

  klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Så god du er Cathrine! Du finner frem til de utroligste ting, akurat i rett tid nå før påske! Og du kan skjønne at enhver husmor med respekt for seg selv syr og broderer et serveringsforkle til påske! (Ha, ha). Ønsker deg en riktig fin helg. Klem Berit

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg og påsken hihi den nærmernseg og eg har ikkje tenkt på den eg,men litt gult kommer det nok i hus,er ikkje så flink til å lage ting men men får heller kjøpe noko:)
  Fine lørdagskveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Nå fikk jeg skikkelig påskestemning! Og for en fin påskehare! :-)

  SvarSlett