torsdag 13. juni 2013

Jordbærtid!

Det nærmer seg årets jordbærtid - én av sommerens store høydepunkt! Da gjelder det å spise og kose seg som best man kan, så lenge det varer!
Det finnes veldig mye man kan bruke jordbær til, som til Creme Brulée med jordbær!
Og legger du oppskjærte jordbær i en marinade først, blir de et supert følge til hvilken som helst is! Se oppskrift her.
Og når vi snakker om iskrem, så er vel god, gammeldags jordbæris noe av det beste som finnes! Se oppskrift her!
Hos Marthe Stewart fant jeg oppskriftenjordbær pinneis, som jeg tror blir en virkelig hit å kunne ta frem når barnebarna er på besøk!
Men jordbær er også nydelig når de nytes som de er, rett fra kurven!

4 kommentarer:

  1. Nam! Her var det mye fristende! Jordbær er jo så godt til så mye! Takk for inspirasjon!

    SvarSlett
  2. Åååå her var det masse fristendes,denne tida er det jo så masse å få tak i ute og til å lage noko godt av:)
    Fine kveld til deg❤
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  3. Åååå ja, jordbær er godt! Vi venter med lengsel på de norske, som er litt forsinket i år, og mens vi venter trøster vi oss med de belgiske. De dufter herlig av jordbær, men jeg synes ikke smaken står helt i stil med duften, og da er det jo godt å kunne forbedre dem litt - kanskje et av tipsene blir prøvd i morgen. Lørdag må jo være en fin jordbær-dag *S*
    God helg til deg - Liv

    SvarSlett
  4. Norske jordbær er virkelig en innertier! Godt med variasjoner, men jeg foretrekker å "maule dem" - rett fra kurven , eller aller helst rett fra åkeren! Deilig er det uansett! God helg til deg Cathrine! Klem Berit

    SvarSlett

Jeg har fått et økende problemer med spam i kommentarfeltet, så derfor må kommentarer godkjennes av meg før de publiseres. Ha en fin dag!