lørdag 1. juni 2013

Kitchen Aid - hvilken farge velger jeg?

Akkurat nå drømmer jeg om å kjøpe meg en Kitchen Aid, som kan bli kjøkkenets smykke, og husmorens gode hjelper! Les om Kitchen Aid her.
Men som dere sikkert vet, er denne herlige retro kjøkkenmaskinen ikke akkurat billig.
Så jeg må nok spare til herligheten! Og da får jeg jo litt tid til å tenke meg om,
for det store spørsmålet er: Hvilken farge velger jeg? Jeg har funnet frem til de fargene jeg tror passer best på mitt kjøkken, og vil gjerne ha ditt syn på det! 
Den første fargen jeg vurderer er Almond Cream! Den vil passe veldig godt til noe av det jeg har på kjøkkenet, som farmors gamle kremfargede kjøkkenvekt! 
Hvitt ville også være fint, og nøytralt i forhold til andre farger. Og så vil den passe godt til alt jeg har i blått og hvitt og stråmønster!
De har dessverre ikke den rette lyseblå fargen, synes jeg, men Cornflower Blue er fin! Den vil nok gå greit sammen med de lyseblå detaljene på kjøkkenet vårt!
Gult er også en fin farge, og denne heter Majestic Yellow! Egghønen fra min mormor ville bli fint selskap for den!
Rødt er hovedfargen til Kitchen Aid, og den ville også markert seg fint på kjøkkenbenken vår! Denne har bolle i klart glass. Her har den fått følge av bringebær fra egen hage i en hollandsk skål!
Denne grønnfargen er en av mine store favoritter! Den kalles Pistachio, og minner mye om den Kockum-grønne fargen på mange av kjøkkentingene jeg har fra ca. 1910-1930!
Ice er en blå-turkis farge, som er en fin, frisk pastellfarge. En riktig retro-klassiker!
Og så har du Pink, som vel er en smule sukkersøt, men allikevel passer inn der det er mye pastellfarger!
Favoritten min blant bakebollene, er den i glass som heter frosty. Den får du bl.a. sammen med Frosted Pearl, som også kalles for bryllupsutgaven!
Men nå trenger jeg din hjelp! Stem på hvilken farge du synes jeg skal velge! Du kan stemme frem til 30/6.
Hvilken farge synes du jeg skal velge på min nye Kitchen Aid?
  
pollcode.com free polls 
Nå er jeg spent! Legge gjerne igjen en kommentar om hvorfor du mener den fargen du velger passer aller best!
Du kan se alle fargene du kan velge på din Kitchen Aid her! Har du vurdert å kjøpe Kitchen Aid?

6 kommentarer:

 1. For en lekker kjøkkenmasin og ikke minst lekre farger. Skjønner godt at du blir i tvil om hvilken du skal velge. Jeg synes du kanske skal velge den gule som går til den flotte høna. Men det er nok fordi jeg har en identisk lik høne som jeg har arvet etter min farmor :) Eller kanskje det er lurt å velge en nøytral..... Uansett, lykke til med valget!
  Masse hilsner fra Anette

  SvarSlett
 2. Ja dette blir valgets kval for deg Cathrine! Selv hadde jeg valgt hvit eller creme, men synes den lyse blå er kjempelekker. Jeg ønsker meg også en slik, og kommer snart til å kjøpe en. Har ønsket en sånn kjøkkenhjelper leeeenge!
  fortsatt en god held til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Trodde det var en selvfølge at du skulle velge lys blå jeg :)

  SvarSlett
 4. Trodde som Janne at du skulle velge blå... ^-^ Jeg har vurdert å kjøpe en Kitchen Aid men har bestemmt meg å kjøpe en Kenwood Kmix. Den er like robust, har samme muligheter som Kitchen Aid men er mye billigere.

  SvarSlett
 5. Jeg vil tro du velger blått

  Klem

  SvarSlett