lørdag 15. juni 2013

Retro camping!

Det var visst mange som trodde at vi kjørte rundt i bilen som jeg viste her! Men dessverre må jeg skuffe dere med at det bare var et illustrasjons-foto, som det så fint heter!
Vi har nok en helt vanlig bil, og en helt vanlig campingvogn! Men ønsket er der om å ha en campingvogn, hvor 1950-og 60 tallet kan få vise seg frem i sin beste retro glans!
Denne rosa og hvite amerikaneren og camping-vognen oppdaget vi i Karlsborg i Sverige i fjor, og jeg ble så fasinert av at alt var så gjennomført!
Fra de hvite og rosa rutete gardinene, til den rosa cowboyhatten i bakruten på bilen!
Men hvordan den så ut inni, måtte jeg bare gjette meg til, og jeg så for meg både heklede bestemorspledd, prikker og roser i skjønn forening!
På bloggen til Clare fra UK får retro camping en ny mening, og du MÅ bare titte på campingvognen hennes her!
Der går det i (min favoritt!) lyseblått, rosa, rødgrønt, hvitt, og sjakkruter på gulvet!
Selv den lille kjøkkenkroken har fått lyseblått skap og vimpler over kjøkkenbenken!
Noen velger endog å reise på bryllupsreise i en retro campingvogn, eller i hvert fall å ta et morsomt brudebilde foran én! Foto: Nick Feltham.
Denne søte, broderte puten blir dagens mest kreative innslag, og du finner mønsteret til den her!
Men selv om vi ikke har en retro campingvogn, koser vi oss allikevel med den vi har, og nyter det fri campinglivet!
Men snart vender vi nesen hjem, og da ligger det en spennende pakke på posten og venter på meg!
Hva det er, får du vite siden, men et lite, hett tips er Kitchen Aid! Så sier jeg altså ikke mer!

6 kommentarer:

 1. Helt herlig innlegg, Cathrine!!! Det gjør ingenting at bilen og campingvognen ikke var deres, som jeg trodde. jeg koser meg alltid her inne og alltid med et smil om munnen:) Kos dere videre med deres glade campingliv!

  Klem fra Hjørdis
  P.s. Sønnen kjørte T/R på en dag Stavanger/ Moss for å kjøre hjem en koselig gammeldags campingvogn, men kom hjem med et svært dråg:-) Han hadde nok både blitt feilinformert og hatt feil tanker i hodet. Han eide faktisk en Ford Mustang fra 1963 men solgte den nylig. Men campingvognen har han store planer med. Etter dine inspirasjonsbilder fikk jeg lyst til å være med på oppussingen:) DS.

  SvarSlett
 2. Herlig nostalgi innlegg her, campingvogn fikk liksom en helt annen dimensjon da jeg så disse herlige bildene :) Wow....det er virkelig mange kreative sjeler rundt omkring i verden.


  God tur videre :)

  SvarSlett
 3. Har du mod på at kaste dig ud i kniplingens kunst, lægger jeg mig fladt ned i beundring Cathrine, jeg forstår helt enkelt ikke hvordan man kan holde styr på alle de tråde. Held og lykke med søgningen efter et kniplebrædt, det skal nok lykkes enten i DK eller NO! Jeg elsker kniplinger, gamle som nye.

  Danmark er et godt campingland, jeg har været på en campingplads udenfor Oslo for nogle år siden og det var også rigtigt skønt!

  Klem Helle

  SvarSlett
 4. For en herlig blogg du har og jeg legger meg til som følger...
  Skikkelig nostalgi dette her. Jeg har aldri hatt campingvogn, men i min barndom dro vi på campingtur med telt og var nygerrige og imponerte av de som hadde campingvogn. Jeg er ikke et retrointeressert, men dette var skikkelig stilig.

  SvarSlett
 5. Så utrulig herlige bilder som oser nostalgi,synest det er så stiligt og flott at ikkje alt må være hypermoderne:))
  Kunne godt hatt ei slik campingvogn og innrede den i ein fine stil:)
  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Litt av en bil! Og inspirerende jordbærideer under her. God mandag!

  SvarSlett