mandag 5. august 2013

Den som venter på noe godt...!

Og vente måtte vi gjøre! For mens sola skinte fra en blå, blå sommerhimmel, måtte vi vente og vente, på at den nye campingvognen vår skulle bli klar til avgang!
Da vi endelig fikk reist av gårde, gikk ferden over Hakkadal, Lygnaseter, Toten og langs Mjøsas bredd, før vi endte opp på vår favoritt campingplass - Biristrand Camping!
For ikke noe sted finner jeg mer ro, enn på stedet der min mormor vokste opp, i ei lita, rød stue, som står der fremdeles, vegg i vegg med campingplassen!
Og eieren, Lars Julius, som en gang var med i TV2s "Jakten på kjærligheten", står fremdeles bak disken og tar imot gjestene!
Som jeg skrev om her, har vi kjøpt ny campingvogn, og jeg har brukt en del tid på å gjøre den mer personlig, mer retro og mer "vår"!
Men innsiden skal dere få se neste gang! Først noen bilder fra turer i fjell og li: Her ser jeg innover de 7 blåner fra Nevelfjell!
Og et par dager senere syklet vi flere mil innover seterheiene,
hvor nistematen ble inntatt i veikanten!
Hvert år arrangeres det Veteranbilløp på Lillehammer i begynnelsen av august (se her), og der er mange fine doninger å se! Flere lå på campingplassen "vår",
og der kunne du for noen år siden møtt dette paret fra 1956! Du kan lese mer om dem i DT her!
 
Vi hadde noen flott dager ved Mjøsas bredd! Men nå er vi hjemme for å "legge om" til neste tur, som går østover, til "søta bror"!
Men før det, skal dere få se hvordan vognen ble etter min lille "make over"!

7 kommentarer:

 1. Koselig ;-))
  nyt den siste sommermåneden....

  TOVE

  SvarSlett
 2. Hurra for ny campingvogn !
  Gleder meg til se hva du har gjort med den innvendig :)

  Flotte bilder, fra vakre Norge, moro å se, for en som bor mye i utlandet.

  God tur til Sverige, jeg blir "gjerne med" på tur over ti lsøta bror.... Kjør pent !

  SvarSlett
 3. Åh så gøy! Nå gleder jeg meg til å se:)

  SvarSlett
 4. Hei Cathrine :-)
  Tenkte jeg skulle legge igjen en hilsen her på den fine bloggen din, og si at Sissel-fatet kom vel hjem til Vålerenga :-) Er så glad for at jeg fant et nytt! Takk for super hjelp og service :-) Ha en riktig god tur til Sverige!
  Hilsen Mette

  SvarSlett
 5. Ser ut som dere har hatt en fin tur i den nye campingvogna deres!
  Fint å se bilde fra Neveltoppen også. Der har jeg vært mye, mest om vinteren på vei til Pellestova.
  Kos dere videre med campingvogna. Gleder meg til å se bilder fra innsiden :)

  SvarSlett
 6. Ser ut som dere har hatt en flott tur tross det lille uhellet. Fantastisk flotte bilder og nydelig natur. Gleder meg til å se hvordan du nå har innredet campingvognen selv om jeg hadde stooor sans for det gamle interiøret!! Ha en fin uke og god tur i Østerled! Klem Berit

  SvarSlett
 7. Gratulerer med ny vogn! Den er sikkert blitt både fin og funksjonell!
  Takk også for hilsen fra min by og bilder fra mitt fjell. Neveltoppen var fast kveldstur da vi var på hytta og hadde mye energi og lopper i beina *S*
  Vi kom fra Sverige/Danmark i forrige uke. Turen var fin, selv om vi nok hadde lagt inn litt for lang reise på litt for få dager (Fyresdal - Kristiansand - Hirtshals - Odense - Helsingør - København - Helsingborg - Gøteborg - Fyresdal på 5 dager....) . Et lite døgn i Odense var i alle fall for lite - dit vil jeg tilbake! :-)
  God tur til dere - klem fra Liv

  SvarSlett