mandag 16. september 2013

Brunt og lunt!

Etter å ha opplevd den varmeste sensommeren noensinne, har visst høstværet satt inn, og det regner, og vinden uler rundt hushjørnet!
Og da gjelder det å pakke seg inn i noe brunt og lunt, og kanskje begynne på et og annet lettstrikket plagg? Som denne jakken i rille-strikk med raglanfelling - se oppskrift her!
Et lunende skjerf er et must når kulda kommer krypende, og dette fargerike plisséskjerfet, synes jeg var fint! Her kan man bruke restegarn, og riktig boltre seg i fine farger! Se oppskrift her!
Og når det blir enda kaldere, vil denne luen og halsen med flettemønster være deilig å ha! Den er strikket i  melert lysbrunt garn med DROPS Extra Fine Merino og Kid-Silk. Se oppskrift her!
Også de aller minst synes brunt er lunt! Og denne fine genseren vil minstemann sikkert gjerne ha på kalde dager! Se oppskrift her!
Men ingen lun høstdag, uten en lun kake, og da gjør nok Mormors krydderkake susen! Se oppskrift her!
Med ønske om en flott høstdag!

9 kommentarer:

 1. Her var det mye spennende!!
  Har lyst til å strikke den halsen med flettemønsteret, men er jo en elendig strikker... Mulig jeg av overmot prøver likevel. Bare jeg blir ferdig med genseren til datteren min :-D

  Ha en nydelig høstdag

  Klem&klem

  SvarSlett
 2. Min favoritt er brun barnagenser.
  Så søt. Min kake er ferdig bakt i dag.
  Ha en fin dag også.
  Klem og hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har samlet. Her var mye jeg kunne tenkt meg.
  Nå har jeg storkost meg med bildene fra Carl Larssons hjem! Det er min største drøm å komme dit. Jeg er som deg, helt frelst i disse bildene, interiøret og historien bak.
  Gleder meg til du viser mer.

  Ha en fortsatt fin mandag og uke.
  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Her hadde du funnet frem til mye spennende og flott strikk ...

  SvarSlett
 5. Åååå, så mye fin strikkinspirasjon!! Skulle ønske at døgnet hadde flere strikketimer!!! :-)

  SvarSlett
 6. Ååååå, så mye fin strikkeinspirasjon!!! Skulle ønske at døgnet hadde flere strikktimer!!! :-)

  SvarSlett
 7. Strikk er så lunt og godt og når høsten virkelig setter inn så er det herlig med strikk og gode lune pledd og puter:)
  Her var det masse fin strikk:)
  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 8. Takk for oppskrifter! Nå er ikke jeg noen tålmodig strikker, men en lun hals til kalde høstdager, burde jeg greie. Og en krydderkake høres deilig ut til søndagskaffen, den må jeg ihvertfall prøve! :)

  SvarSlett
 9. Så mye flott du har funnet fram, her ble jeg virkelig inspirert! Takk for at du deler og ha en fortsatt fin, fin høstuke hos deg!

  SvarSlett